mrymblt Kızlar 6 aylık bebeğim var her gün nasıl çorba yapsam diye düşünüyorum siz nasıl çorbalar yapıyorsunuz tariflerinizi alayım🤗❤️
Mutluumom mrymblt 6 aylık ek gıdaya yeni başlamış olması lazım hergun çorbaya gerek yok tadım olarak ilerleyin önce bence
153s34 mrymblt valla daha bugun kafamdan uydurmasyon bi corba yaptm ama.cok sevdi oglusum 😂 sogan kavurdum, azcik un attm. İspanak,bi dis sarimsak bi avuc kadar da krmizi mercimek blenderden gecir ohh mis ☺️ patates de atardm ama yemek olarak verdigim icin corbaya katmak istmeedimm. Yanina da dereotlu cacik vermstm
MadamMommy mrymblt Mercimek,Soğan,patates,havuç,pırasa,et suyu pişirip yediriyorum kıvamını koyu yapıyorum ya da içine pirinç atıyorum biraz da.
kes5_ Kapya biber buharda haşla kabuğunu soy bir sarımsak biraz zeytinyağ koy blender yap içine azcık tel şehriye Offf off üstüne az nane bayılır 😋
kes5_ Papatya-eylul88 verebilirsin zaten tadıma erken başlamışsın bu malzemelerden vermediğin varmı daha önce çok faydalı Bi çorba çünkü
mrymblt MadamMommy mercimek çorbası aslında havuç patates mercimek soğan yapıyorum ben pırasa da deniyim ama ❤️
kes5_ Kuru nane ver bişey olmaz çay kaşığının ucuyla bir yaşına kadar eğer alerjik bebek değilse herşey tatsın sonra damak tadı oluşuyor yemek seçiyorlar benim ikinci bebeğim 🥰