Cisemcagan17 Karacaaaa herkes zararlı diyor ama ben bi zararını görmedim açıkçası tek başıma bakıyorum bebegime yemek vs yaparken yanmda oluyor bi ufak tefek küçük problemler oluyor düşme tehlikesi yasiyo bebekler ve parmak ucunda yürüyor bebegim diğer bebekleri bilemem tabiki
Melikemg Karacaaaa bende kullanmam diye direndim ama evde tekim mecburen 5 10 dk koyuyorum zaten çok sevmiyor
KuzeyinAnnesi03 Karacaaaa koymam diyordum ama annem kızdı 😅😅 bu zamana kadar kaç çocuk büyüttüm hiç bı sıkıntı oldu mu nesi zararlı göster bakayım dedi 😅
OncedenGurme Karacaaaa tek başıma baktım, sağlığı için yürüteç kullanmadım. Koyun önüne kap kacak, plastik kase, tahta kaşık oyalansın. Biri de zararını görmedim demiş. Sonra da parmak ucunda yürüyo demiş. Daha ne olsun? 🤦🏻♀️
Melikemg Karacaaaa bilmiyorum ya evi düzlüyorum dağılıyor ister istemez bir de kızım 10 gündür rahatsız ondan galiba genel olarak temiz düzenli ama ayrıntılı temiz ayrıntılı düzenli diyemeyeceğim maalesef çünkü anca kızimla ilgileniyorum tek başıma
Snp57asel Karacaaaa bende bebeğimi 7 aylıkken koydum şuan 10 ayimiza girecez bi sıkıntı yok çok şükür koyunca çok mutlu oluyo peşimde kivriyor bende bi zararını görmedim bizim ayağımıza çarpma dışında öyle bi acitiyo ki bazen 😀😃 ve benimki normal yuruyo bi çoğumuz yürüteçle büyüdük o zaman zararlı değildi de şimdi mi zararlı oldu
Maka_Paka Karacaaaa 5 buçuk aylıktan beri koyuyorum. Ama yanınızdan ayırmayın ve uzun süreli koymayın 🙏
Gizmokzilla Karacaaaa çocuğumu tek başıma büyüttüm yine de yürütece bindirmedim. Kanıtlanmış bir sürü zararı var. İlk adım arabası alsanız her açıdan daha fazla işinize yarar