prensannesi266_ Merhaba oğlum 1 yaşına girecek kız kardeşim ne hediye alayım diye soruyor haliyle kullanacagi bişey alayım diyo ama benim aklıma bisey gelmiyor sizin kardeşleriniz neler aldı fikir verir misiniz 😊
delirmeceler prensannesi266_ ikizlerimin doğum günü eylülde ama 1 saat önce bir ağlama krizi yaşadık ve erken hediye almaya karar verdim oğluma otopark set kızımda yürüme arkadaşı 80 cm bebek istiyordu ondan aldım 1 yaş günündede bizee herkes ya para verdi yada hediye kart verdi biz istediğimizi aldık
prensannesi266_ delirmeceler otopark set şuan 1 yaşına gircek çocuğa olurmu yaş olarak oynayavilecegi bişeymi nerden bulabiliriz bakayım bı fikir olur belki
Mnli prensannesi266_ akülü araba zor ama panda bisikletler var ya onlardan olabilir ya da geliyor kullanırsınız baya
delirmeceler prensannesi266_ trendyoldan aldım ben 1 yaşından beri küçük arabalar alıyorduk ilgisini çekmişti 16 aydan beride oyun evinde görüp istiyordu bugün iyice krize girdi görmüş bir yerde arabalar dikkatini çekiyorsa değerlendirin derim
prensannesi266_ delirmeceler yani şuan öyle çok arabası yok bı traktör var bide kamyon küçük arabaları var onları vermiyorum tekerlerinj yutar diye ama sürüyor böyle gösterdim bı kackez bakalım teşekkür ederim 😍
mervemir- prensannesi266_ sulu oyuncaklar kesinlikle, su ve kum masası falan var Bi inceleyin yada musluklu Bi oyun var Bi araştırın onları yazın aşırı oyalayıcı oluyor
mrvyad @prensannesi266_ oğlum yazın temmuz doğumlu yazlık herşeyi vardı bende kışa hazırlık olsun diye yağmurluk aldırmıştım ılıman bölgedeyiz sonbahardan şimdiye kadar hep giydirdim çok işimi gördü 😅
prensannesi266_ mrvyad ben kıyafet olarak bişey aldırmam çünkü onlar bı şekilde alınıyor eşimin almadığı şeyleri aldırmak bana daha mantıklı geliyo😂
mamanveutdormir prensannesi266_ arkadaşımın oğlu (yeğenim diyeyim) ilk yaş gününde masa sandalye ve oyuncak dolabı almıştım ihtiyacı neydi diye ağzını aradığımda onlar çıkmıştı. kendi yeğenime de herşeyden karışık yaptım bebek telsizi - giysi - oyuncak büyük bir çantayla karışıktı. 1 yaş açıkçası zaten çok bişey anlamıyorlar sizin özel ihtiyacınız olan bişey yoksa eğitici oyuncaklardan alabilir
AgentMom prensannesi266_ scooter olabilir, ilk adım ayakkabısı, bisiklet bütçeye göre, aktivite masası sandalyeli, yerin varsa trambolin, kaydırak top havuzu olabilir