Pinarmeva77 Kızlar anadolu yakasında prematürelere bakan hangi hanstane var. Prematüre poliklinik diye geçiyor ?
Tubasahra Pinarmeva77 gelişimsel pediatriyi mi diyorsunuz acaba.Zeynep kamil de var oysa biz oraya gitmişztik
Pinarmeva77 cemre_-34 poliklinik olarakta şebir hastanelerinde oluyormuş mesela ankarada böyle bir polknk varmış ben anadolu yakasınd arıyorum
cemre_-34 Pinarmeva77 Anadolu yakasında böyle birsey yk cnkü sadece doktorların bazıları yoğun bakımda çalışan oluyor öyle doktorlar bulmak lazım
Tubasahra Pinarmeva77 Ben arkadasa sordum simdi de kanuni sultan süleyman hastanesjn de varmiş o oraya gitmis.Mhrs den randevu alinmiyormus.Hastane de premature polikinligine gidip randevuyu almislar
Tubasahra Pinarmeva77 Ben arkadasa sordum simdi de kanuni sultan süleyman hastanesjn de varmiş o oraya gitmis.Mhrs den randevu alinmiyormus.Hastane de premature polikinligine gidip randevuyu almislar
Yarim_Kilo_Kiyma Çoçuk doktoru arkadaşım var sormam ister misiniz belki bilir. Avrupa yakasında o gerçeği