Lolik klnkaysnr sadece devlet yapıyor diye biliyorum bizi özelden devlete yönlendirmişlerdi her devlette de yokmuş
klnkaysnr amansallagitsin aradım ama bulamadım anadolu yakasında henüz. Sadece Dr.Lütfi kırdar şehir hastanesi var. Ama en az 6 ay sonraya veriyorlar.
willeyysss Lolik klinik beta testi yaptırdınız mı? Nasıl bir test, ne kadar süre sürüyor? Testi yaptırdıysanız çocuğunuzun sonucu ne çıktı?
amansallagitsin klnkaysnr devlet hastanelerinde ole malesef uzn sure mevcut. Ozel de bi cogunda olmuyor daha cok pahali ozellerde oluyor.
Lolik klnkaysnr devlette de çok kısıtlı zaten, garip olan ilk ayında yapılan testin aynısı olması adı dışında bir fark yok . Devlete neden götürmüyorsunuz? Çok kısa bir işlem zaten
willeyysss purpleblue yakın tarihe hemen randevu veriyorlar mı? Bir de klinik Bera testi için ne kadar ücret talep ediyorlar?
Heymissbon Lolik o zaman bera yapmamislar çünkü en az 15 20 dk surmesi lazım cocugun uyumasi lazim basina kulagina bir seyler takmalari lazım 😄
klnkaysnr Heymissbon ya ben ilkini bilmiyorum süre olarak yoğun bakımda kaldığı için. Ama söylediklerine göre biraz uzun sürüyormuş.