kuzeyegeee Kızlar benim bir oğlum var ve ona hamileyken hiç bulantı kusma olmadı şu an yeniden hamileyim 6 haftalık mide bulantım var kız olabilir mi
yakisiklinin_annesi kuzeyegeee ya bende de öyle olmuştu oğlumdan önceki hamileliğimde aşırı mide bulantısı vardı ama oğlumda bel ağrısı mide yanması gibi olmuştu diğer bebeğim düştü ama kızdı ALLAHu alem
Birkullanici kuzeyegeee yani bilemiyorum benimkiler ikiside kız ikisindede çok bulantım oluyordu, ama tiksindiğim şeyler farklıydı birde canım sürekli ekşi şeyler çekiyordu
kuzeyegeee Birkullanici ne gelirse rabbimden evladın kızı erkeği olmaz ama bi erkek evladımız var kız evladının duygusunuda tatmak isteriz
wnihal kuzeyegeee benim hamilelik te devamli kusmustum kiz di midem çok bulanirdi ne yesem geri çıkartırım olabilir
KaynanaYiyen kuzeyegeee ablam ve ben. Doğurduğumuz ana kadar kustuk. Rezil bi hamilelik geçirdik ikimiz de. Onun oğlu benim kızım var. Cinsiyet ile alakalı bir durum değil maalesef.
KaynanaYiyen kuzeyegeee inanma hayatım sen onlara. Ablam tuvaletin kapısında yatardı. Ay bende öyle. Ne rezildik ya 😆
QueenMom__ kuzeyegeee ilk oğlumda kus kus içim çıktı, ikinci oğlumda 2 hafta az az bulantım oldu. Hiiç ilgisi yok yani