Cigdemcey Kızlar 3 gün oldu doğum yapalı doktorum sarı bi toz verdi temizliyorum onla ama nasıl bakmam gerekiyor bilmiyorum taharet nasıl alayım yada nasıl almalıyım geçsin rahat edeyim diyorum ama nasıl bakılması gerekiyor bilemiyorum
2bebeannesiii Cigdemcey benim dikişim olmadı ama doktor bana arkadan öne değil önden arkaya doğru temizlen mutlaka demişti normalde de olması gereken o aslında ama öyle demişti ve toz ya da başka bişey kullanmadım ben canım sadece temizlik konusunu söyledi doktorum
Ezelim Cigdemcey su çabuk iyileştirir.ama ıslak bırakmayın haftada iki üç kez yapacağıniz oturma banyoları iyi gelebilir ılık su ile. Her tuvalet sonrası yine yıkayıp fön makinesini uzaktan tutarak o bölgeyi kurutun üstüne batikon sürün hafif bir şekilde pamukla
Bulutbey Cigdemcey maşrapaya su ve batikon karıştırıp temizliyordum. Birde dikişlere gaita bulaşmamasına ve ıslak kalmamasına dikkat edin. 3 gün çok kısa bir zaman benim 24 gün oldu daha yeni yeni dikiş iplikleri kaybolmaya başladı.
Songul_hamza Cigdemcey canım bnm ilk dogumumda ve dikisim coktu ben tentürdiyot kullandım he lavabodan snra ve kantron yağı kullandım dikisim çok olduğu için biraz zor iyileşti kndiligidnen eriyen dikisti bnmki
Serrzeyy Ben tendirtiyotla siliyordum her tuvalete girdigimde allaha sukur hemen dusmustu zaten 3 dikisim vardi
Cigdemcey Serrzeyy benimde 3 tane var canım kesim yokda idrarımı yaptıktan sorna falan suyla temizleyebilirmiyim o tozu kullandıktan sonra
Cigdemcey Ezelim teşekkür ederim canım bana batikon değil böyle sarı gibi toz verdi suya karıştırıp temizlemek için
2bebeannesiii Cigdemcey tabiki ama kurutman lazım ıslak kalmıycak bide ayakta duş almak lazımmış çabuk iyileşmesi için
Adelya-NEVA28 Cigdemcey brnd Cigdemcey bende badıkonla temzldm o tpzuda ilk defa duydm her lavaboya grdgnzdw yıkayn kurulayn o tozu sürün üzerinde kllanmı yazıodr
Adelya-NEVA28 Cigdemcey farkli bişeymş o kuzum temz yıka hep kurula ve zor günler Benin’inle seni beklio inş gaz sorunu olmaz bebiştw güzel gecrrsnz inş 😗
Songul_hamza Cigdemcey ban dikiş atilrken sordum dikişleri.ne zman aldrmaya gelicem diye gelmene gerek yok kndiliginden eriyecek demişti ama baya sürdü bir buçuk ay kadar hemen hemen
Askmeyvesininannesi Cigdemcey hergün üç kez yıkamam için bi jel vermişti belimden aşağı duşa giriyordm öyle sonra kuruluyordm saç kurutma mak. İle kurutup birde krem vermişti onu sürüyordum wcden sonrada ben taharetlenmeye korkmştm 🤦🏼♀️😀 sadece peçeteyle hafif hafif siliyordum zaten üç kez duşa giriyordm. Ondan öyle isare ettim 10 gün kadar