kaderbilge Detoks suyundan kastım limonlu salatalikli tarçınlı zayıflamak için su kullanan varmı emzirirken sorun olurmu
maygirl kaderbilge 1 tatli kasigi tohum.rezene yarim kabuk tarçın 4 5 dal maydanoz 2 kupa kaynayan suya atip 15 fk bekletip süzüp iceblorsniz aksamlari uyumadan 2 saat once benm.diyet listemde ödem atmak icn yag yakmak kcn hemde süt artirici tarflerden birode buydu..cok war ama şuan ezberimde aklima bu geldi bnde emzitiyordum bunu yapablirsniz
superkahramanbiranne maygirl tarifini denicem yarın tartı da fark edecek mi bakalım. yerleşmiş ödemim var gibi
-Tubaaa- Kaç aylık bebeğiniz? Küçükse doktorunuza danışın öncelikle. Benim kızım 15 aylık, emziriyorum. Momordica detoxmix kullanıyorum çok memnunum.
maygirl kaderbilge canim hani bu diyetisyenin verdigi hem sut artiran hem yag yakici bi tarif…elbetteki faydasini gördum cnku tek basina bunu yapmadim yaninda sıkı bi diyetle birlikte inanilmaz ödem atiyor zaten bilginiz varsa su rezene ve tarçında süt artırıcı seyler…yani fayda gormemek mumkun degil…hic bsey tek basina işe yaramaz diyetle birlikte desteklerseniz emziren bi anne olarak faydasini gorursunuz..gormeyen yaninda homini gırtlak yiyodur net🤣ben bütün kilolarimi werdim diyet+bunun gbi 4 5 farkli tarifle birlikte…
superkahramanbiranne maygirl verdiğiniz tarifi denicem emziren bir anneyim başka tarifiniz varsa paylaşır mısınız . beni çok mutlu eder duacınız olurum😅
maygirl superkahramanbiranne bunu 10 gun deneyin diyetle birlikte 1 gunde denemek mi olur ki?1 enazndan bikac gun deneyin..diyet yapuyormusunuz normalde?bugun dene sabah tartıl ney bu kız shirli değnekmi😁
maygirl superkahramanbiranne aa super valla…siz hallderdiniz bu işi…10 gun deneyin bunu 10 gun sonra bi hatrlatin baska tarif vereyim size.
maygirl superkahramanbiranne ewet tarçın guzel tat verio..zaten hem sutte yapiyo 1 gunde sonuc vermez diyetisyen bana boyle tarfleri 10 gunluk weriyordu..10 gun snra baska karisimlar veriyordu..diyet yapip bunu icmeniz aksamda yemeyi kesmeniz lazim..yoksa uzgunum hic bi işinize yaramayacaktr bunlar.
superkahramanbiranne maygirl ayy çok sağolun bugün birinci gün içtim beğendim her akşam içeyim bakalım nolcak kaldı 9 😅
hifa0302 superkahramanbiranne merhaba faydasını gördünüz mü bende denemek istıyorum da arkadaşın verdıği tarifi