prenseslerin2annesi Arkadaşlar merhaba hipp mama kullandınızmı nasıl iyimi 4.ay hipp maması alacağım kızıma
onefinemom prenseslerin2annesi bizim bebiş 12 günlük , henüz bir problem yaşamadım ben hastanede de onu vermişlerdi ilk
mrvyhya prenseslerin2annesi 8.5 aylık bebeğim doğduğu günden beri içiyor kabızlık yada başka birşey olmadı çevremdeki arkadaşlarımda hipp kullanıyorlar
beynun_25 onefinemom benim bebeğim yedi günlük iki gündür hipp mama veriom.ama kakası yeşil sulu baya su gibi böyle biseu yaşadınız mı
bilememolabilir beynun_25 benim bebegim dogdugu gunden beri mama kullaniyor ve kakası hep yeşil ve sıvı oyle su gibi degil ama sıvı yani olmasi gerekende bu zaten. Sizinde muhtemel sıvıdır su gibi olsa anormallik fark edersiniz bebeginizdede. Ayrıca ben fotografini cekip doktoruma gostermistim gayet normal dedi. Icinde kan ve mukus olmadigi surece bu kaka bu şekilde normal dedi. Zaten mama kullandıkları icin yeşil renk kaka normal.
elifnurkerim beynun_25 banyo yaptirdiniz mi? Ayaklari cift corap olsun mutlaka, bezlerini de kaloriferleriniz yaniyorsa peteklerin uzerine koyun ya da elektrikli isiticida bezlemeden once isitin karnini ve ayaklarini sicak tutun, gececektir.
beynun_25 elifnurkerim evet ikinci banyosu da yapıldı bana çok sıcak ama eşim kaynanam soğuk dio iki batanye sarios elektrikli soba açık acaba sicak oluyor ya ben alt açarken vs o zamanda soğuk oluyor diye rahatsız etmiş olabilir de
beynun_25 bilememolabilir sıvı evet ama anne sütü ile sarı daha katı kakası vardı sonra daha sıvı yeşil olunca acaba mama da sorun mu var dedim hipp gebelde sevilen markaymis o yüzden aldım
beynun_25 elifnurkerim olur onu da yaparım şimdi üşütme konusu olunca kaynanamı dinledim sıkı sar dio hep eşimde aynısını dio dedim heralde doğumdan dolayı bana sıcak sardım bugün üstünü güzelce
beynun_25 prenseslerin2annesi mamadan sonra yeşil oldu başta dahha sıvı şimdi daha katı oldu çok vermiom da günde üç kez ancak veriom zorlamiom
hirambaby prenseslerin2annesi Maalesef öyle canım. E bebekte bile her numara bulunmuyor. 1 numara kullanırken 1 bulamazdık şimdi 2 ye geçtik 2 yi bulamıyoruz
omerbartu1 prenseslerin2annesi ilk gündrn beri kullanıyoruz, hipp comboitic sorun yasamadık çok sükür sindirim sorunu yada gaz sorunu olmadı. Bi kere golden goat vermek istedim aldım ama malesef kabız yaptı ve gaz sorunu yasadık sabahlara kadar. Geri hipp aldım sonra.