tatlibiranneo Oğlum dün geceden beri yer yediğini içtiğini çıkarıyor doktor metpamid surup yazdı onu bile içer içmez çıkarıyor ishal de ne yapayım ne yedireyim şaştım aç çocuk korkusundan birsey yiyemiyor 3 yaşında ne iyi gelir acil cevap verirseniz sevinirim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tatlibiranneo Bence ilgili, özel bir hastaneye gidin çocuk kustukça sıvı kaybediyor. Benim oğlum kusunca sıvı kaybettiği için serum verirler, yatış verirler. Geçmiş olsun Allah’ım şifalar versin inşallah
tatlibiranneo s_lmam767 o kadar ilgisizler ki sadece metpamit yazdılar sadece bir devlet hastanesi var acili de öyle stajyer ler i koymuşlar çocukları perişan edip atıyorlar kaç kez gittik başımıza neler geldi çocuğum ne halde göturemiyorum😔
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tatlibiranneo nasıl hastaneymiş öyle o. Ben burada çok görüyorum ilgisiz Doktor ilgisiz hastane yorumlarını. Gerçekten yazık ya herkes doktor hemşire olmasın. Gerçekten bazen kendimizi şanslı hissediyorum. Ben, oğlum kusuyor dediğim zaman sonuçlara göre direkt yatış verdiklerini bilirim ya.
tatlibiranneo NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ay vallaha sadece 1 tane devlet hastanesi var ve acılı gerçekten çok.kotu.evde şaşmış kalmış durumdayım olmadı başka ile götüreceğim
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tatlibiranneo Devlet Hastanesi ise normal canım. Benim bahsettiğim hastane, takipli olduğumuz hastane Tıp Fakültesi