Cucununannesi Aralikli oruc yapiyorum gunde bir saat kadarda yuruyorum sadece az besleniyorum salata genelde yiyorum bebekle olunca cok fazla spor yapamiyorum ama genede iyi gidiyorum gibii🙈 Buraya yazmak istedim kimeye diyemedim nazar deger diye agsgjshdkf
Esoz1110 Cucununannesi neler yapıyorsunuz mesela biraz daha ayrıntılı yazabilirmisiniz bende kilo vermek istiyorum
tomvejerry Cucununannesi Ben hiçbisey yapmadan 77 den 70 e düşmüşüm şok geçirdim ama tek merak ettiğim kıyafetlerim hala dar oluyor arkadaşım ödemin vardır atman lazım demişti nasıl atabilirim en kolay yoldan bilginiz var mi
Cucununannesi Esoz1110 ekmek yemeyi kestim aksam yemiyorum oglende salata sade kahve gibi aparatifler yiyorum gunde yapabilirsem 1saat yuruyus yapiyorum
Cucununannesi Hayriyeye gunde 1saat yuruyus aksam yemeyi kestim bi de oglen sade kahve salata tarzi yiyorum bol su birde
Cucununannesi Sadeturkkahvesi atiyorum gunduz 1de kahvalti ettin en son 5gibi aparatif salata vs yiyorum (kendi yaptigimi soyluyorum) ertesi gun saat 1e kadat bir sey yemiyorum yuruyus yapip bol su iciyorum daha detaylicinternetten bakanilirsin🖤🖤
6158alp Cucununannesi emzirmiyorsnz heralde. Bnada söyledıler aralıklı orucu ama emzirdıgım için sütüm olmaz dıye düşünüyorum
Mrvsmt2502 Cucununannesi bende 1 kilo verdim çok kilom yok ama amacım sıkılaşmak kas oranını arttırmak. Fitness koçu diye bi uygulama indirdim 8 10 dk günlük egzersiz yapıyorum seviyeleri var basit orta zor diye kendiniz seçiyorsunuz öneririm
Kayra_68_aksaray Cucununannesi bende 15 gündür diyetteyim Ramazanda kilo vermeye başladım toplamda 4 kg gitti 15 gundede 2 kg verdim aralıklı oruç ve sıvı diyeti yapıyorum
Minikevrenim Cucununannesi bende 94 ten 80 kg ye düştüm 2 aydır diyet yapıyorum 😍 insan verdkçe motive oluyo