SerraD-1823 Kızlar bebeğim 4,5 aylık vücudun da kızarıklıklar var atopik dermatit dedi doktor. Yaşayan var mı nasıl rahatlattınuz bebişlerinizi. Çok huzursuz
yavrupotuncek SerraD-1823 Bioderma atoderm 500 ml Beyaz kapak olanı egzama ve atopik ciltler için kaç Dr goturuduysem onu al dediler biraz pahalı ama çok çok uzun süre gider aylar sonra alabildim gerçekten işe yariyo yatistiriyo gün içinde nemli tutmak lazım aynı şekil şampuan degistirip kullandiginiz deterjanı kokusuz organik alın
tombikinannesi SerraD-1823 öncelikle buna sebep olan alerjik durumun önüne geçilmesi gerekir. Sonra la roche posayın şampuanı ve biodermanın egzama nemlendiricisi tek çözüm bakın ben la roche posay mustela hepsini denedim sadece bioderma geçirdi günde en az 2 defa sürün ama
Poly-ana SerraD-1823 4. Ayda ortaya çıktı bizimde ileri seviyeydi iki haftaya çözdük sıkı tedbirlerle 10 ay geç geçti yaşamadık. Alerjenlerini saptayın ve alerjisi olduğu ürünleri tüketmeyin( emziriyorsanız ) kimyasaldan uzak tutan banyosunu 2-3 dkyı geçirmeyin ılık suyla sürtmeden yapın. Yünlü sentetik kıyafetler giydirmeyin pamuk bambu giydirin. Günde iki üç defa vücudunu mutlaka nemlendirin. Biz bioderma atoderm vücut losyonunu ve şampuanını kullanıyoruz çok şükür 10 aydır bir sorun yaşamadık. Birde hayvansal tüylerle temas etmeyin özellikle dış paraziti olmayanlardan
Sdfky Atopiğe uygun şampuan ve nemlendirici kullanmaya başladık. En az 2 dr gittim bundan başka ekstra bişe olmayacapını 2-3 yaşa kadar böyle olabilceğini söyledi. Eğer çok ileri durumsa alerji dr na götürüp baktırabilirsin
Poly-ana Bahsettiğim ürün biraz pahalı ama biz büyük pompalı şişeyi almıştık 10 aydır kullanıyoruz öyle söyleyim yoğurt sıvar gibi sürüyorsun diyor eşim ona rağmen 😂