nsrn46 Kader_1002 ben de taktırmak istiyorum ama emziriken yapılabiliyor mu ya da hormonal bir yöntem olduğu için sonrasında çocuk istediğim zaman sorun yaşar mıyım vs kafamda bir sürü soru var
yaseminligunler Kader_1002 a SiprayiL adet durumunuz nasıl bende bi ay olucak taktıralı adetimin süresini uzattı sanırım 5 günde bitmesi gereken bitmedi dogumdan sonraki ve implanttan sonraki ilk adetim
Kader_1002 SiprayiL Ozelde mi taktınız yoksa devlet Hastanesi’nde mi?Ne kadara taktınız acaba bide acıtıyor mu işlem
SiprayiL Kader_1002 özelde doğumumu yaptıran doktora taktırdim, implantı eczaneden 4000e aldım hastaneye de 2500 takma ücreti verdim. Çok kısa bir işlem zaten acı hissetmedim canım tatlı olduğu halde 🤗
Dedektifgadget SiprayiL hmm anladım yan etkisi oldu mu peki? Çok yan etkisi var galiba birde eşin korunması gerekiyor mu yine
SiprayiL Dedektifgadget şimdilik herhangi bir yan etkisi olmadı adet düzensizliği elbette yapar ara ara lekelenmelerim oluyor , ödem falan yapmadı henüz 2 ay oldu belki ondan da olabilir ama. Eşin korunmasına gerek yokmuş %90 koruyor dedi doktor