elisa2203 Kizim 13 bucuk aylik daha yurumuyor ama emekliyor acaba ne zaman yurur fikir verebilirmisiniz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala elisa2203 kısa zamanda yürür Merak etmeyin, benim oğlum 14-15 aydan sonra yürümeye başladı🥰 babam sürekli ellerinden ya da tek elinden tutup yürütmeye çalışıyordu🥰
Ladimaki Bazı çocuklar 16 17 ay sürüyor nadiren. Sıkıntı yapmayın yürür destek verin teşvik etmeye çalışın Allah kolaylık versin.
mylittlebabbym 13 aylık olmasına 1 hafta varken yürüdü.🤎 Etrafında tutunabileceği çok eşya varsa kaldırın alan büyük olsun ozaman mecbur yürümek zorunda kalıyorlar.
acimavi elisa2203 kızım 15 aylıktı ellerini bırakıp yürümeye başladığında. Bir yere tutunarak yürüyor ama değil mi, sıralıyor yani. 18 aya kadar normal diyor doktorlar
HurremSultannn elisa2203 ikisi de tutunarak 9 aylıkken basladirlar. Yaşında artık düşmeden kosuyorlarlardi.
ebru_e Yaşına 20 gün var şu an ayakta kendi başına destek almadan duruyor bir süre. Bende merak ediyorum ne zaman yürüyeceğini. Doğum gününde yürür diye tahmin ediyorum. İki eline top verip yürütmeyi deneyin instagramda görmüştüm