deli_bir_hatun Kızlar kullanıp faydasını gördüğünüz iştah kesici zayıflamaya yardımcı olacak cay yada kahve tavsiyeleriniz varmı kullanılıp faydasini gördüğünüz ürün istiyorum ama
HurremSultannn deli_bir_hatun ben trenyolda bir hap gördüm bu ay onu alicam 😂 beğenirsem sana da derim pahalı ama yorumlar iyiydi ya,
happymomk deli_bir_hatun özelden yazabilir misin? Site ismi vericem reklama falan girmesin , yorumum silinebilir
HurremSultannn deli_bir_hatun deniycem bu ay bakalım midemi bosaltamm lazım karnım ağrıyor yemek yemekten 😂😂😂
Ayserose Kilo vermenin tek yolu aç kalmak baya baya aç olduğunu hissetceksin bence böyle ürünlere para vermeye gerek yok ben her zaman aralıklı oruç diyetini uygularım ve anında zayıflarım
deli_bir_hatun Ayserose bir iki derken üçüncü gün bozuyorum devam edemiyorum ama iştahım kesilse olur derim
atlasinannesi2 Bu haplar ve çaylar yüzünden karaciğeri iflas eden, kalp ritmi bozulan, böbrekleri ödem toplayan o kadar çok insan var ki. Tek yapmanız gereken boğazınızı tutmak hapla tüple olacak iş değil