Uykusuzhergeceeee Kızlar kullanmadığım zinciri 14k altın kolyem var ucunda bir objeyle birlikte satmak istesem ne kaşara satarım sizce bilgisi olan var mı
Uykusuzhergeceeee Uykusuzhergeceeee ve kullanmadığım tek taşım var bunları satsam zarar eder miyim sizce? Onun yerine altın bozarım ya da kullanacağım bir şey alırım diyorum
Miniki Uykusuzhergeceeee kaç gram olduğuna bağlı bu . Kaç gramsa netten de 14 ayar altının satış tlsine bakıp hesaplayabilirsiniz
Motherqueen_ Uykusuzhergeceeee gramina gore fiyat verirler ama her turlu zarar edersiniz cunku 14ayar alinca pahali alsanda satinca üç kuruşa gidiyo
sadekahve_bitter Uykusuzhergeceeee zincir işçilikleri ya zarar olur bnce satmayın Almaya kalksanız alınmaz
delirmeceler Uykusuzhergeceeee kolyeyi bilemicem kuyumcu gramına göre fiyat biçer ama tek taş malesef çok değer kaybediyor satmaya çalışınca ama hiç kullanmıyorum diyorsan zararınada olsa verirsin
Dilruba_1 Kuyumcuya giderseniz gramına göre fiyat biçer size Altın hesabı vs aç zarar etmezsin ben öyle kullanıyorum ölü yatırımdan iyidir
ogulluana Uykusuzhergeceeee 😂 ne zaman almıştın altın para ediyor artık her türlü kuyumcuya sor bence. Ben geçen harf kolye sordum küçük harf var ucunda 3bin kusurdu
Uykusuzhergeceeee Beyninizikullanmakucretsizdir hafta içi sorayım bakalım. Peki kolye uçları para ediyor mu bilginiz var mı
Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee benim kolyem ucuyla beraber o fiyata geldi. Osmanlı tuğralı kolye uçları oluyor ya benimki öyle.
Beyninizikullanmakucretsizdir Uykusuzhergeceeee bu kolyeye geçen sene 11.800 dedi. Ben bu tarz zannetmiştim 🤣
agzimizintadikacmasin Uykusuzhergeceeee canım 14 ayar tek taş gibi şeyler maalesef satılırken pek para etmiyor
Beyninizikullanmakucretsizdir agzimizintadikacmasin Anneme sordum yanlış biliyormuşum düğünde takmışlardı bende unuttum kaç ayar olduğunu 🤣 14 ya da 18 olması gerekiyor dedi üstünden 7 yıl geçince unutmuşuz 😬