cacaaaaaa Oğlum 45 günlük dün klempli sünnet oldu şimdi internete baktığımda klemp çıkarma isşleminin cok ağrılı olduğu söyleniyor sizde nasıldı lütfen bilgi verir misiniz
Omeruraz cacaaaaaa ben 3 aylıkken yaptırmıştım hiçte ağrılı falan geçmedi çıkartmaya gideceğimiz gün yarım saate yakın ılık suda oturtturdum sonra kremledim gittik hemen çıkardılar hiç ağlamadı bile
Heymissbon cacaaaaaa yok cok rahat cikardilar ama ben her gun 5 dk ilik su tuttum.. gitmeden de 10 15 dk yine suda beklettim
nazlii1_ cacaaaaaa olum 6 aylıkken klipsli sünnet oldu, doktor direkt çıkardı klipsli uyuşturma falan olmadı. Krem verdi onu kullandık karton bardak kullandık 1 hafta
cacaaaaaa Ya YouTube da bir doktor cok ağrılı olduğu için uyuşturarak çıkarıyoruz demiş o yüzden çok korkuyorum pazartesi günü çıkaracaz bugün bütün gün uyudu çok sakin bu durumda biraz endiselendiryor
Heymissbon cacaaaaaa kisiye yazmadiginiz icin cevabinizi insanlar goremeyebilir.. onlarin yorumlarına yazarsaniz daha iyi olur.. bu soruyu bana mi sordunuz bilmiyorum ama cevaplayayim.. çıkardiktan sonra karton bardak kullandik bir sure 1 haftaya tam iyilesmisti sanirim tam hatirlamiyorum
htcysf cacaaaaaa bizde 30 günlükken klampli yaptırdık çıkartmaya gideceğimiz gün ılık suya soktuk 15-20 dk sonra bolca zeytinyağı sürdüm bi ağrı olmadı
Setenay10 cacaaaaaa nasıl oluyor öyle sünnet biz 3 aylıkken olduk ama lokalle sadece o bölgeyi uyuşyurfuşar o kdr klipsli nasıl oluyor ki ve neden öyle oluyor merak ettim
Sedossh cacaaaaaa merhaba nasıl geçti klamp çıkarken çok ağladı mı bebeğiniz bizimde yarın çıkacak korkuyorum baya