yenianne01 irem066 bunu sizin doktorunuz belirliyor canım bizim aşılarımı …6 aylık-8 aylık ve 1 yaş aşısı olarak ayarlandı☺️ şuan son 1 yaş kaldı 6 aylıkken nimenix ve bexero yapıldı 8 aylıkken sadece Bexore 2 doz yapıldı Şimdi 1 yaş aşımız kaldı oda 1 ay sonra yapılacak Bexsore ve nimenix olarak 6 aydan önce ben istemedim birde roto virüs aşısından süre geçsin istedim 2 doz olduk onuda
evlathersey1305 irem066 3 ve 5. Aylarda rota virüsü aşısı yapılıyor Menenjit aşısında değişiklik olabiliyor herkesin doktoru farklı aşı takvimi oluşturuyor bizim doktorumuz 1 doz yeterli dediği için 1 yaşında 1 doz vurdurduk sadece
yenianne01 irem066 ve kesinlikle ve kesinlikle yaptırılmalı Kızım roto virüsü oldu 13 yıl önce yaygın değildi Çok ağır atlattı Bu yüzden oğlumda kesin yaptırdım Menenjitide biliyorum Allah korusun nasıl bir hastalık olduğunu yaptırdım
eloliii 2-4 aylıkken rotayı olduk iki dozluk olandan. 3-5 ayda menenjitleri olduk menenjitinin hatırlatma dozu 13. Ayda yani bitirdik. 6 aylığız şuan. Ben iki hastalığında sonuçları çok kötü olduğunu duyduğum için doktorumda önerdiği için yaptırdım
hndathn irem066 ben yaptırılması taraftarıyım. 3 ve 5 aylıkken rota 13 aylıkken tek doz nimenrix 24 ve 26 aylıkken 2 doz bexsero şeklinde planladı doktorumuz öyle yaptırdık