Ebrubulut Hanımlar oğlumun saçı seyrek bide sarı saçlı olduğu için iyce az gözüküyor 2 kere kazıttık ama aynı şakak yerlerinde hiç saç çıkmıyor ne yapmam gerek
Yenianneyimm Ebrubulut benim ki 14 aylık esmer ve saçı çok seyrek kazıtmakla alakası yok bence genetik
beybiliko Ebrubulut ecowell şampuan kullanın, ben de buradan öğrendim, kızımın saçları daha çabuk uzadı ve sıklaştı, ama ince orta telli o genetik özellik olduğu için değişmiyor
Rumeysabas Ebrubulut bende oğluma arifoğlu saç bakım yağı kullanıyorum haftada 2 gün duştan yarım saat önce 2 aydır düzenli kullanıyorum gerçekten çok hızlı uzattı ve seyrek olan kısımlar gürleşti eczacı tavsiye etmişti bana çok memnun kaldım tavsiye ederim
Ebrubulut Yenianneyimm genetik olduğunu düşünmüyorum çünkü benim bebeklikte saçlarım çok sık simsiyah ve uzundu eşiminde öyleymiş kardeşlerimizinde öyle seyrek saç ailede yok
Gulgok12 Benim oğlumda sarışın saçları çok seyrekti uzamıyordu ecowell şampuan var organik içerikli ve saç uzatıyor gerçekten kullanmaya başladıktan sonra baya uzadı saçları başının arkasında saç çıkmayan seyrek yerler vardı oralardan da saç çıktı
beybiliko Ebrubulut benim saç tellerim de oldukça kalındır, ama eşimin orta telli, sanırım ona çekmiş