RB2023 Bebeğim beş aylık oldu doktorumuz bu ayda kan ilacına başla dedi ama hangi kan ilacını alsam bilemedim devletin verdiğini kullanmiyacam kendim almak istiyorum sizce hangisini almalıyım lütfen fikir verin kararsız kldım alıp biran önce başlamak istiyorum
mylittlebabbym Bestiron kullaniyorum. Ocean marka değerlerini asla yükseltmedi. Ayrıca simsiyah kaka yaptiriyor. Bestiron portakal aromalı ve zeytinyağlı, kakasında renk değişimi yapmıyor.
arasardaannesi mylittlebabbym ama kan ılacı kaka rengını degıstırıo cünkü faydası oluo kakanın rengı degısmezse kan ılacının emılımı yapılmamıs oluo vucutta dıe bılıom bnmkı kan ılacını kustugu gun kaka rengı degısmıodu cunku vucudu faydalanamıodu ılactan ama kusmayınca degısıodu🌺
ymc516_ Doktorun önerisiyle ilk ocean mikrofiber kullandık 9 buçuk aylıkken doktor kontrolünde kan tahlili yaptık hiç faydası olmamış o yüzden doktor tavsiyesiyle yine DEMİRON damlaya başladık
mylittlebabbym arasardaannesi öyle olsa doktorumuz söylerdi, kendisi önerirken bu daha iyi kakanın rengini değiştirmiyor dedi. Ben kan değerlerine bakarak önerdim, ocean hiç yükseltmemişken bestiron baya yükseltti. Demekki fayda ediyor.. :)
arasardaannesi mylittlebabbym yarasında kaka rengı degıssede bıse olmaz önemlı olan dişlerine zarar vermesın 👍🌺