Kubra60 Gece yakarken bebeklerinize şapka takıyormusunuz benm kızım 2.5 aylık artık takmadan yatırıyorum gün boyu bazen takıyorum uyumadığı zaman
Tuba Kubra60 sadece dışarı çıkartırken takıyorum ben, doğduğundan beri böyle😊 Ebemiz demişti ki 20 derece aşağısı olduğunda şapka takılmalı. 20 derece üstü gerekmiyor.
Ikrazumra19 Kubra60 evde niye sapka takiyorsunux ki birakin bebek rahat etsin basindan usumez bebekler ben ne eldiven ne sapka takmadim bir kere bile
Tly16_ Kubra60 bi doğduğu gün taktım, şimdi sadece hava soğuk diye dışarı çıkarken takıyoruz, 2,5 aylık bebeğe evde şapka takılmaz artık zaten bırakın hava alsın
Okyanusolmak Kubra60 ilk 2 hafta taktım. Sonra banyodan sonra bi yarım saat durdu. 3 aylıktan beri hiç takmıyorum. Sadece dışarı çıkarken takıyorum. Keltoş ama gerek yok. Takınca terliyor kafası zaten sıcak
Kubra60 Bnde başından soğuk alıyor bebekler diye duymuştum üşür diye takıyordum ama artık Takmıyım o zaman
Ikrazumra19 Kubra60 kizim suan 17 aylik daha hic sapka takmadim yaz kis disarda veya evde nasil alisirsa iyle gider hicte birsey olmuyor
Ikrazumra19 Perimasalii yok artik daha neler rahat etsin cocugu yazim canim evin icinde kulaktan usume nedir Allah korusun nefes alamaz gece sapka kayar burnunu agzini kapatir yani bebekler ayaklarindan burnundan usudugunu anlarsiniz yapmayin cidden cok tehlikeli