kibritci_kiz Dondurmalikahve Burcum=Balık 🐟 Yükselenim=Boğa ♉️ Kızımın Burcu= Aslan 🦁 Yükseleni= Terazi ⚖️
nnoktaa Dondurmalikahve burcum aslan yükselenim oğlak. Oğlumun burcu oğlak yükseleni oğlak ay burcu aslan. Oğlumla uyum içindeyiz 😂
Yenibirannecik Dondurmalikahve burcum: yay. yükselmenim : akrep kızımın burcu: aslan. yukseleni: terazi kızımın burcu : terazi. yukseleni: akrep ☺️
Ballibademin_21 Dondurmalikahve 🧕:Balık 🐠 Yükselenim:yay🏹 Alçalanım : Aslan 🦁 Doğum haritamı da yazabilirim 🤪😁 Büyük oğlum:Balık 🐠 Yükseleni :yengeç 🦀 Küçük oğlum:oğlak 🐐 Yükseleni:boğa 🐂
Cennetkokulum___ Dondurmalikahve Burcum:Koç Yükselenim:Bilinmiyor Kızımın burcu:Oğlak Yükselen burcu:İkizler
Ballizencefill Dondurmalikahve benim güneş terazi yükselen boğa. Oğlumun güneş yay yükselen aslan. Bu arada 5.evim de aslan. Astroloji şaşırtmıyor :)
agzimizintadikacmasin Dondurmalikahve ben TERAZİ yükselelim de aynı Kızım akrep yükseleni akrep Oğlum aslan yükseleni aslan 🤣🤣🤣 Bizim evi sen düşün aşkıms Çocuklar lider ben köle 😁