ddmshn Dondurmalikahve burcum:boğa Oğlumun burcu:ikizler Yükseleni:terazi Kendi yükselenimi bilmiyorum
parpaaliii Dondurmalikahve Burcum Yengeç 🦀 Yükselenim 🦂Akrep Büyük kızımın burcu Oğlak yükseleni Aslan 🦁 Küçük kızımın burcu Yay yükseleni Yengeç 🦀
merve171214 Dondurmalikahve Burcum: Boğa Yükselenim: Başak Oğlum: Akrep Yükseleni: Balık Kızım: Yay Yükseleni: Oğlak 😊
anonim96 Dondurmalikahve burcum koç yükselenim saat belli olmadığı için bilmiyorum… Bebeğimin burcu Terazi yükseleni akrep
tugbacds Dondurmalikahve burcum:balık yükselenim:akrep bebeğimin burcu: kova yükseleni: yay bilmiyorum nasıl anlaşacağız 🥰
ahsengunesveannesi Dondurmalikahve Burcum:Oğlak Yükselenim: Yengeç Kızımın Burcu: Oğlak Yükseleni de Oğlak ❤️🌸
CuteBadesMama Dondurmalikahve •Benim; Burcum: Akrep 🦂 Yükselenim: Koç 🐏 •Kızımın; Burcu: Kova 🪣 Yükseleni: Yengeç 🦀
Birdunyabircennetannesi Dondurmalikahve Ben: Yengeç Yükselenim: İkizler sanırım 😅 Oğlum: İkizler Yükseleni: Akrep
Esoz1110 Dondurmalikahve ben yükselen burç nasıl bulunur bilmiyorum Burcum: Yengeç Kızımın burcu: Terazi
ilaymeva52 Esoz1110 google’a yükselen burç hesaplama yazın. O zaten sizi yönlendirir ☺️ doğum saatiyle bulunuyor ☺️
Esoz1110 ilaymeva52 şuan denedim yine yengeç çıktı oluyor mu öylede burçla yükselen burç aynı olması😅
theblackvirgo Dondurmalikahve Benim burcum; başak Benim yukselenim: akrep Kızımın burcu : boğa Kızımın yükseleni; yay