DevosMom guzelkizi spina bfida tanılı çok fazla annene bebek bulamayabilirsiniz. Üstte kalsın diye yorum yapıyorum geçmiş olsun.
brclty Geçmiş olsun ben spina bifidalı bir anneyim sorularınızı bende bi nebze olsun cevaplayabilirim belki
hazal3421 guzelkizi beli açık doğdu doğar doğmaz hemen ameliyat ettiler belden aşağısı tutmuyor daha sonra tekrar bir ameliyat oldu 9 saatlik çok hafif his var ama yürüme filan yok şuan 5 yaşında tekerlekli sandalyeyle yaşamını sürdürüyor sizin bebek nasıl
elagozlubircoldelisi Bilgim yok, rabbim şifalar kolaylıklar versin. Sana da sabır ve kuvvet versin güzel anne🌸
guzelkizi hazal3421 rabbim ailesine kolaylik versin hepsi birbirinden ozeller benimki 9 aylik dizden asagi his yok hareketde yok bizim icin emekleme olur ama yurume cok zor sirrtan 2 kez ayaklardan 1 kez ameliayt oldu
hazal3421 guzelkizi bunada şükür emekleyebilmesi bile çok güzel inşallah rabbim tüm özel çocuklara birgün mucize yaşatır 🌼
yasemalmila guzelkizi Merhaba kızımın poposunda şakrak gamze var sipina bifida olup olmadigini ultrasonda anlasiliyormus sanırım ultrasona gidinceye kadar kafamda bir sürü şey kurdum bir belitiri var mı evde anlamam mümkün mü yardımcı olur musunuz?