Baranincioztrk_49 Kızlar kızım 1 yaşınd 2 ci bebegi de düşünüyorum eğer hamile kalırsam emzirme nasil olur yani Bi uerde duydum okudum aslında bebegi emzirmezmiyim artık bilgisi olan yazabilirmi
269522 Baranincioztrk_49 bildiğim kadarıyla ilk aylar emzirebilirsin sonrasında doğumu tetiklediği için emziremiyorsun
AnnaKarenina_ Baranincioztrk_49 oğlum 15 aylıktı hamile olduğumu öğrendim 19 ayına kadar emzirebilrdim doktorum daha fazlasına izin vermedi bende sütten kestim
Hayallerim95 Baranincioztrk_49 ben 5 ay emzirdim sonra zaten tadı değişiktibıraltı benim ikinci süpriz geldi şuan ikisini aynı amda uyutmaya çalışıyorum😂
Minikannesi9 morbidangel955 benim 1. Çocuğum 21 aylık şuan aktif emiyor ama bu ay itibariyle 2. Düşünüyorum gebe kalırsam eger olana kadar bebeğim 22 aylık olur diye hesapladım 24 ay dolana kadar net emzirmek istiyorum sonra zaten memeden kesme işlemi yapacağım 2 ay emzirmem gebeliğime engel olmaz değil mi
morbidangel955 Minikannesi9 bence emzirmeyi bırakıp çocuk düşünün sütün tadı değişiyor diyenler var ben yaşamadım ama duymuştum