Cerenmasal Kizlar kizim dogdugundan beri prima premium care kullandim suan 4 aldim ama bu koku veriyor gibi,bide lastik izi birakiyor, Sleeppy Naturele gecmeyi dusunuyorum kullananlar varsa bilgilerini paylasabilirmi
Icot Cerenmasal merhaba kullanıyorum memnunum lastik izi bunda da oluyor ama dikkat ettim bezi çok yukarı çekip bağlarsam oluyor yoksa olmuyor 🤷🏼♀️
Okyanusolmak Cerenmasal sleepy bizde tek sızdırmayan oldu. Neden? Çünkü lastikleri çok sıkı! En çok sıkan bu bez bence. O kadar gevşek bırakmama rağmen iz oluyor. Zayıf bebeğim bi de. Ama 2-3 günlük kakayı taşırmayan bi bu bez olduğu için bi süre daha kullanıcam :) primalarda kimyasal var diye almıyorum ben
Lavanta35_ Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok memnunum daha hiç problem yaşamadım ıslak mendilde onu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Mavis123 Sleepy ıslak mendilde bezide çok güzel ama tek sıkıntısı iz yapıyor çok. Molfix kullandım oda iyi hangisi denk gelirse onu alıyoruz..
Defnecikkk Cerenmasal ben kullandım bu sleepy natural newborn kullanıyorum şimdi daha yumuşak o lastik izi bırakıyor ama ben kesiyorum onları. Memnunum arada sızdırıyor ama yumuşak ve kimyasal yok. 2 numarası yok galiba bu mor paketin ıslak mendilini de kullanıyorum memnunum aman aman pişik te yok. Molfiksin izotonik sulu mendilini de kullanıyorum bazen çok ıslak olmadığı için
Basak08- Islak mendil oalarak şok markette satılan kutuda 3’lü bebeland ıslak mendilleri kullanıyorum koku yok saf su tavsiye ederim
Cerenmasal Kizlar cok tesekkur ederim bakalim yarin falan firsatim olirsa alip denicem,bakalim nasil olcak aslinda dogum yapmadan oncede primayla sleepp arasinda kalmistim bakalim insallah pisik yapmaz kizimada bununla devam ederiz