ybk2019 Kızlar bebeğim anne sütü alıyor hiç açılmamış bir paket mama var Bebelac kaç Gr olduğunu bilmiyorum şu an evde degilim ama büyük paket ihtiyacı olan göndereym bide yarım açılmış paket var günah çöpe gitmesin
Minik12_3 ybk2019 eğer kimseye vermesiyseniz Ben isterim Size cokda dua ederim gerçekten ihtiyacım var Bebeğim bir Göğsümü tel emiyor Onu da Bıraktı zateen Bana çok lazım Eğer verirseniz Çok sevinirim:(
tosuncukannesi ybk2019 eğer vermediyseniz bende alabilirim benim oğlumda sadece bebelac gold kullanabiliyor 1 aylık kargo ücreti dışında cüzi bir miktarda ödeyebilirim
Guldas Açılmış olan bir ayı geçtiyse atın. Bebelac güzel bir mama inşallah ihtiyacı olan birine gider.
ybk2019 Guldas hayır iki gün önce açıldı arkadaşım buradaydı ona vermiştik ama onun bebeği kabul etmedi
ybk2019 gulay_atmc ben hiç kullanmadim mama zaten arkadaşım oğluna aldı bizdeyken oğlu da sevmedi kaldı öyle.
ybk2019 Minik12_3 tabiki bana hemen bilgilerinizi gönderin veya özelden yazın mama 1 nuamra uygun dimi biberon var mı