prens_annesi1 Oğlum bezi biraktirma da 6.günümüz çok şükür öğrendi fakat lazimliga yapıyor ben şimdi klozete veya normal wc ye nasil alistirabilirim varmi fikriniz bi yere gittiğimizde lazimligi arıyor 😐
cevriyeee prens_annesi1 ebebekte katlanır tuvalet aparatı var ben ondan aldım eğitimin 5 günü falan anneme gittim giderken ondan aldım yani 5 saat cişini tuttu korkuyorum korkuyorum dedi hep oturmak istemedi aralıklarla götürdüm ben hep korkmaması gerektiğini vs anlattım öyle öyle zar zor yaptı yaptıktan sonra alıştı artık evde adaptörle yapıyor
cevriyeee prens_annesi1 galiba çocuğunuz erkek dışarda bu arada cişini şişeye yaptırıyorum ben oda çok hoşuna gidiyor
Belcim30 prens_annesi1 çocuk iöşn klozet kapağı var desenli onun seveceği bir kapak alabilirsin yada kendi seçsin bide basamak var hem el yıkamak için lavaboya uzanması için hemde klozete çıkmak için
prens_annesi1 cevriyeee Evet erkek ben de yaptırmak istedim parka gittiğimiz de ama korktu evde bi iki defa yaptırım olmadı alışsın ona da mavili bi adaptör var acaba ondan mi bahsettiğiniz?
cevriyeee prens_annesi1 mavili yanları yeşil aslında erkek çocuğu daha rahat dışarda en azından bi yapsa alışsa şişe olayı çok kolay oluyor
prens_annesi1 cevriyeee ahh yapsa keskeee oyun oynamak daha tatli geliyor ona :)) alışır diye umut ediyorum yeni öğrendi sonucta ama işte 🤦🏻♀️🤦🏻♀️