hifa2 Merhaba bebeğim 3 aylık kabızlık ve gaz sorunu yaşıyor bugün doktoro götürdüm biogaia damla önerdi bugün başladım bu damlayı kullanıp faydasını göreniniz varmı
sekerportakali9 hifa2 1 haftalıkken başladık 3 aylığız hala kullanıyoruz 6. Aya kadar da kullanacağız. Bağırsak florasını düzenliyor yararlı bakteriler içeriyor kullanmanızı öneriyorum
hifa2 birprensesanesi çocuktan çocuga fark ediyor tabiki inanın bizde çok işe yaradı bir haftadır bu kadar uzun uyumamıştı bebeğim cevapladığınız için teşekkür ederim
hifa2 birprensesanesi bende faydasını gördüm bugün bu kadar çabuk etki etmesini beklemiyordum cevapladığınız için teşekkür ederim
Feyzosumunannesi hifa2 Biogia bağırsak düzenleyici bir damla yanında ek olarak gaz damlası kullanmanızı öneririm Doktorunuza danışarak tabi. Biz biogia ile sab simblex kullandık çok faydasını gördük.
hifa2 Feyzosumunannesi bugün kullanmaya başladım ve bir haftadır bu kadar uzun uyumamıştı eğer yine devam ederse gaz sorunu ek olarak gaz damlasıda kullanırım cevapladığınız için teşekkür ederim
maygirl hifa2 11 ay kullandm sabahlari erken saatlerde hergun ayni saatte werin ama bikac haftaya etki edecetr probiyotikli tamamen btkisel bi damla hic bi zarari yok..gaz ve kabzlik sorununuz cok yogunsa bununla nrlikte ac karnina gaz masajlarida yapablirsin.cok youn donemlerde sabah aksam gunde 2 kezde kullanablirsniz.bunun yanina ilave baska damla ihtyaci duymadik sadece bu yeterli olmustu sindirimi duzenledgi icn…sizde cok fayda saglamazsa sndrm.icn gaz icn yani ek bi damla kullanablirsnizz
hifa2 maygirl ben eczacıya sabahmı yoksa aksammı kullanmalıyım diye sordum gece yatmıyorsa akşam kullanın dedi saat 8′de verdim 9′da uyuttum hala uyuyor sabahmı vermeliydim acaba
Anatotales hifa2 bio gaia hiç fayda görmedik onun yerine maflor plus aldık biraz daha rahatladı ama damlalar da çok çözüm değil umut bağlamayın diye söylüyorum sıcak oturma banyoları vs daha iyi geliyor zamanla azalıp geçiyor
Canda hifa2 ben kullandım zaten bağıraak güçlendirici gibi bir şey 1 ay kadar kullandık çocuğum gazını çabuk çıkardı aslında ayakları da çok hareketliydi ama etkisi vardır bence
hifa2 Canda benim bebeğimde çok hareketli uyku ve gaz sorunu hiç yaşamadık taki 2. Ay aşılarına kadar sonrası bizim için çok zor geçti kabız oldu gaz sorunu yaşadı
maygirl hifa2 gunduzde kullanablirsiniz. Eczaci oyoe dedyse o sekildede kullanilabliyor demkki ki kullanlir cok sorun yasadgi gunler sabah aksamda kullanablirsiniz yine sorun olmaz..normalse eger 1 öğün dewam edin.
busenefes hifa2 merhaba, kızım 3 ay 2 günlük ve bizim 3. Biogaia şişemiz bitmek üzere, gaz problemimize ve bundan sebep olan ağlama krizlerimize iyi geldi umarım size de iyi gelir ..
hifa2 busenefes çok şükür etkisini çabuk gösterdi en kötüsüde ağlama Krizleriydi meme bile tutmuyordu cevapladığınız için teşekkür ederim