Ikrazumra19 Elifismail henuz kucuk ya belki dokunur ama vermek isterseniz yogurt sebze puresi filan verebilirsiniz
Ask2018 Elifismail cici bebe bisküvisini sütle ıslat tarifi youtubede var mama yap ver zararı yok merak etme doyurur bebişini .
Aframeva Elifismail Bende bebeğime bebelac ar kullandım şuan 11 aylık yaklaşık iki aydir bıraktım hipp kullanmaya başladım ve ek gıdaya da yedi aylıkken başlamama rağmen hâla reflüsu devam ediyor kusma yok ama refluye bağlı öksürük tıkanma devamlı tekrarlıyor dört aylık zaten iki ay daha idare edin derim yoksa çok uzuyor kızım gayet iyide kilo alıyordu bebelac ile bilsem hiç bırakmazdım
Guldas [bilinmeyen] Bebelac ar kullandığınıza göre reflü bebeğiniz. 6 aydan önce ek bir şey vermeyin, daha fena kusturur. Ben kendi giderlerimi kıstım, bebeğimin mamasını alıyorum.
Erencinarinannesi Ask2018 normal inek sütü ve cicibebe mi siz uyguluyorsanız da başkasına tavsiye etmeyin en azından birisi size uyup bi çocuk daha telef olmasın
monna Ask2018 Arkadaşım sen hangi dünyada yaşıyorsun bir yaştan önce süt verilmez bebeklere. İşte anne baba olmanın zorunlu bir eğitimi olmalı. Yazık küçücük yavrular ellerinizde telef oluyorlar! Bir de millete tavsiye veriyorsun
Ask2018 Ikrazumra19 niye sizler mama ile mi beslendinz ? Cici bebe ve sütü karıstırıp mama gibi kıvama geliyor veriyosunuz ne var bunda pek cahilmişsiniz iyi arastırın bari cici bebe bisküvileri 50 yasındakiler için üretilmemiş bebekler için üretilmiş 😅
113645 Ikrazumra19 Ask2018 gercek bir coxuk doktoru 4 aylık bir bebege seker verilmemesi gerektiğini bilir ayrıca inandırıcı degıl deee haa doktorsanız bunu hastalara onermeyın kı diplomanın cop olmasın mama ıcerıgıne gelınce bu u en ıyı doktor bılır mesela bı doktor 1 yas oncesı sut verdı dıe bebegıne yasanan buyuk problemleri de bılır ve onermez. doktor bılım tip insanıdır ve gecmısı cehaleti savunmaz savunamaz bilimi destekler.
Ikrazumra19 Ask2018 bebekler icin uretilen hersey cok saglikli demi haklisiniz evet😁 evet ben cahilim siz cok akillisiniz baksaniza 4 aylik bebege seker yukslemeye calisiyorsunuz birde ustuen ustun 1 yasindan once verilmeyen sutten verilmesini söylüyorsunuz bravo valla 👏😁 bilgili arastirmaci anne
Ask2018 Ikrazumra19 madem çok bilinçlisinİz çok anlayıslısınız bari mama alın da kargolayın bi zahmet o da sağlıklı beslesin yavrusunu ... ne yapsın cocuga içinde ne oldugunu bilmediği mamalardan mı yedirsin bunu ben ve meslestaslarım asla önermiyo sizden bilgiliyim evet çünKü Çocuk doktoruyum en sağlıklısı budur lütfen okumadan anatomisini bilmeden bu ve bunun gibi konular hakkında yorum yapmayınız !!
ummuhanipekoglu [bilinmeyen] bebeğiniz minik olduğu için ek bişi veremezsiniz vede reflünüz var bu mama özel bir mama sağlık için gerekli.
Ask2018 ummuhanipekoglu sorun da şu ki mama alacak durumu olmadıgı için başka çözümler arıyor arkadasımız
hanifedog ay bitmeden ek gıda vermemek gerekiyor. bir de reflüsü var herhalde bebeğinizin iyice kötü olabilir allah korusun
nurtencev daha çok küçük 6. ay bitene kadar sadece mama vermeniz lazım. 6. aydan sonra da tadımlık başlanıyor ek gıdaya. mamayı eksik alınca gelişimleri etkileniyor
zeynepzeze Ask2018 Saçmalamayın. Birde doktormuş güya. Bebek bisküvisinden daha sağlıklı mama. İçinde bir sürü katkı maddesi ve şeker olan bir şey mi versin bebeğine? Birde inek sütüyle 😂 Çok acayipsiniz gerçekten
Kedilianne34 Ask2018 Çocuk doktoru 4 aylık bebeğe içerisinde şeker olan cici bebe ve inek sütü ver diyor öyle mi ? 😳 kaldı ki bebek hassas bir bebek özel mama kullanıyor acilen mesleği bırakmalısınız , hoş pek inandırıcı gözükmüyorsunuz bilin istedim 😉
zeynepzeze Ask2018 Diplomanız bir şey ifade etmiyor böyle bir doktorluk yapıyorsanız. Şayet benim bebeğimin doktoru böyle bir şey dese anında doktor değiştiririm.
Ask2018 zeynepzeze Bayan mama alacak durumum yok diyor peki çocuğu ne ile doyursun pek bilgilisiniz buyrun çöZüm önerilerinizi okuyalım 🙆🏽♀️
Ask2018 zeynepzeze Pekala sizden dinleyelim durumu olmayıp mama alamayan annenin çocugunu nasıl beslemesi gerektiğini 🙆🏽♀️
Ask2018 zeynepzeze Haklısınız çünkü okumayan doktorlar etrafta çok 😅 boşuna götürmeyin bebeğinizi doktora siz doktorlardan daha iyi biliyorsunuz ve çok kitap okumuşsunuz çok ders almışsınız biz doktorlar boş yere okuyup iş yapıyoruz 🙆🏽♀️