Narinasya Kızlar bu mamayı kullanan var mı nasıl bebekler için içeriği iyi mi kızım 9 aylık mama içiyor.
eminenurkalkan Narinasya ben kullandım diğer mamalara göre şeker oranı yüksek bir mama o yüzden benim bebeğim içince uyuyordu bıraktım hippe geçtim daha memnunum
Dgghgddgg Narinasya aşırı kabız yaptı ağlardı kakasi poposunda kaliyordu çok fenaydi koşa koşa eczaneden aptamil aldim geldim kalan mamayida öyle çöpe attim
arifahsencesur Narinasya araştırdık baya bi sma ile evolvia içeriği en temiz mamalar benim bebeğim sma sevmedi balık yağı gibi kokuyordu gerçekten evolvia yi içti çok şükür ben sma tercihim di ama içmedi
Umutunannesi_ Biz kullaniyoruz memnunuz diğer mamalar bizde aşırı gaz yapmisti doğduğundan bu yana hala kullaniyoruz degistirmedik bebeğim 8 aylik
livoski Umutunannesi_ kilo alımı nasıl acaba biz 6 aylığız ve bugün aldım Aptamil kusturmaya başladı 2 numara da
livoski Umutunannesi_ teşekkür ederim peki kaç cc veriyorsunuz günde kaç kez biberon veriyorsunuz acaba kutu arkasında bişey yazmıyor aptamilde 6-12 ayda belirtiyor bunda belirtmemiş
Umutunannesi_ livoski ben 150 cc veriyorum 4 saatte bir veriyorum oğlum ek gıdayı fazla yemediği için sizde bebeğiniz kaç aylık kaç cc ile doyarsa deneyerek bulun isterseniz şuan kaç cc içiyor mesela
Umutunannesi_ Umutunannesi_ bebeginizn 6 aylık olduğunu yazmisiniz gormedim kusura bakmayin 120 cc ile bı deneyin isterseniz sevecekmi bu mamayi bakalim
livoski Umutunannesi_ aptamildr bazen 120 bazen 150 bazen 180 içiyordu keyfine göre mi bilemedim bunda ilk yaptım 160 falan içmiştir sanırım ama 4 saate bir kabul etmiyor bu 2 numaralar daha mı ağır acaba bilemedim büyük ihtimal 4.30 ya da 5 saate çıkaracağım arasını
Umutunannesi_ livoski acikmadigi içindir bence 5 saatte bir verirsiniz ek gidaya basladiysaniz ara öğün verirsiniz aralarda
livoski arifahsencesur hastanede sma veriyorlardı bi süre sonra sevmedi. Ama sevseydi daha iyiydi her yerde rahat bulunuyor ve biraz daha olsun uygundu maalesef evolvia pek bulunmuyor ebebektr var bi
livoski arifahsencesur bizimki sevdide genzine mama kaçmıştı kaç kez böyle kustu abisinde hastaydı bugün hastaneye gittik öksürmesi artınca beslenmesi de bozulunca meğer ciğerleri tutulmuş yarın kendi doktoruna götürücem sabahtan yatış verecekler büyük ihtimal