sultanrgn anneler yardimci olun fikirlerinize ihtiyacim var kizim 29 aylik tuvalet egitimine basladim ama hicbir isaret etmiyor cisi geldigi zaman ayakta durup oylece birakiyor surekli soruyorum yada sormadan goturuyorum ama devam ediyor pes etmek uzereyim 🥴
Eda6714 sultanrgn benim kızım da 29 aylık olcak bir kaç kez kendim denedim ama istemediği içim sürekli cisini altına yaptı sonra bezledim dünden önce kendisi bezlenmek istemedi kendiliğinden çise kakaya bay bay dedi çok nadir altına yaptığı oldu 2 günde gece sadece cisini yaptı bir de nedense kakasini altına yapıyor inşallah gece ve kaka işini kolayca çözerim bir de ben artık tuvalete yapacağız cisimizi kakamizi sonra sana istediğin oyuncağı alacağız dedim sürekli soruyorum cisin var mı diye olmasa da tuvalete gidiyoruz
Zlm sultanrgn ilk birkaç gün çok normal siz ara ara götürün. Benim kızımda ilk 3 gün sadece 1 kere tuvalete yapmıştı. Hiçbir belirtisi olmadan birakiveriyodu bı bakmışsın islanmis
sultanrgn Melek1921 bezledim geri diş cikartiyor ishal gidiyor birde beklesem mi acaba biraz zaman daha reddediyor wc gitmeyi
Ozgemre Bizimki de tuvalete oturmaya bile kabul etmiyor lazımlığa da oturmuyor kaldır diyip duruyor şaştım kaldım ya
matmazeliingunlugu Ozgemre of benimki de öyle 3 yaşında bugün bı kere kardeşim denk getirdi çişini gerisi hep ıslattı altını. Asla oturmak istemiyor kaka yapacaktı fark ettim götürdüm ağladı yarım saat oturttum yapar diye bı turlu yapmadı çığlık kıyamet. Ne zaman aliscak simdikte değilse yaa.🥹🥹
sultanrgn Eda6714 ya mesela bende diyorum hadi cişini yap parka gidelim yada markete gidelim o an hemen kalkiyor zaten 😄 anlamiyorum
sultanrgn matmazeliingunlugu of bilmiyorum bende inanin zaten bu tuvalet egitiminde kabiz da olurlarmis kaka yapmadiklari icin tuvalete ne yapacagimi sasirdim suan alti bezli 🙄
matmazeliingunlugu sultanrgn bende bilmiyorum bu sefer de bezlersem ne zaman yapacak bu çocuk çişini artık herkes alsitir deyip duruyo sinirim bozuldu.☹️😵💫
Zlm sultanrgn bence başlamışken birakmasaydiniz böyle daha çok kafası karışabilir ama siz bilirsiniz tabi