Busramustim Kızlar bebeğim 9 aylık olacak halen emeklemiyor sadece dönüyor ekleme pozisyonuna getiriyorum ama emeklemiyor ne yaptıysam olmadı Fikirverirmisiniz bana ne yapmam gerekiyor.
beyzzsenturkk_ Busramustim emeklemeden yürüyen bebek cok hangisine ilgisi varsa ona yönetin emeklemek istemiyorsa ellerinden tutun yürütün
Yarenylmzz Busramustim benim kızım 10 aylık emeklemeye başladı daha vakti olabilir yada hiç emeklemeyebilir 😊
2boymommy Busramustim istemiyor demekki kimisi bi kac emekler sonra birakir mesela her bebis farklidir benim büyük oglumda hic emeklemedi direk yürümeye gecti.
bomgomy Busramustim niye zorluyorsunuz? Emeklemek ıstemıyor demek ki , üstelik emekleme bi gelişim göstergesi değil zorlamanız da ki amac ne
09876 Benim kızımda emeklemedi 16 aylıkken direk yürüdü bende sizin gibi emeklesin diye uğraşıyordum ama saçma emeklemek gelişim göstergesi değil hiç zorlayın bebiş dizleri acısın istemiyor :)
yasee01 Busramustim oğlum da 8 ay 19 günlük daha yeni dönmeye başladı emekleme yok beklemedeyim bende
Lolik Busramustim daha zamanı vardır küçük hala 🥹 bazı bebekler emeklemeden yürüyor , poposu üstünde sürtünerek giden çok bebek var acele etmeyin endişelenecek bir şey yok🥰
gurbetcimami Busramustim benim kızım da emeklemeden yürüyenlerden oturur pozisyonda poposunu sürterek gidiyordu hep 😅
2boymommy Busramustim hayir degil canim koltuk kenarinda tutunup durabiliyormu? Koltuga tutturup dikeltin ama ayaklari düz sekilde dikelsin parmak ucunda degil bu sekilde kaslari güclenir
Gozdeklnc20 Busramustim doktora götürün ciddi bi problem olabilir. Yoksa 9 aylık emeklememesi yok hiç normal değil 🤦♀️🤦♀️ Allahım yarabbim ya 🥴
birumutt Busramustim normal bi durum ben emeklememesini hiç sıkıntı etmedim zaten bir gelişim basamağı da değil