etuerk 8cilekkkk 8. Ayda lazerle. Keşke daha önce yaptırsaydım. Çünkü sürekli hareket halinde korktum bişey olacak diye.
Kuzeynepp 8cilekkkk 4 aylıkken olduk şükür sıkıntı yaşamadık hiç ilk 3 gün şiş oluyor bir haftaya toparlıyor. Ne kadr erkn olursa bebeğinize o kadr büyük iyilik yapmış olursunuz.
KayraVeAnnesi_06 8cilekkkk 7 aylıktı oğlum dikişli yaptırdık , ama hareketlendiği dönemdi o yüzden çok zorlandım keşke daha erken yaptırsaydım dedim
Deletedmom_182 8cilekkkk doktorumuz 4-5 aydan önce önermedi bizde daha 33 günlüğüz 4.ayda yaptırıcam hemen
EbruBoluKaya 5ay19 günlükken 2 gün önce olduk sünneti lokal oldu 4 dikişli ama dikiş alma yok eriyen dikiş ilk çıktığında zordu korkmuştu çok ağladı ana şükür sonrasında hiç sıkıntı yaşamadık
cennetlerim Bizde 17 mayısta sünnet ettircez Allah izin verirse 4.5 aylik olacak o zamana kadar inşallah ağrısız sızısız atlatır kızlar dua bekliyorum
meel49 Kuzeynepp merhaba acaba pipisi tamamen disarda mi .bebegi mde 4 aylliken oldu ama henüz tamamen dışarı çıkmadı zmaan alacak dedi dr ama yinede endişeliyim.