ayseninminnosu Kızım hep sağ tarafa yattığı için kafasının sag tarafı düzleşmiş sizce düzelirmi bu durumu yaşayan var mı ?
esmanur433 ayseninminnosu ne kadarlık bebeğiniz benim normal doğumda kızımın kafası yamukmuştu bi tarafı komple düzdü şimdi daha iyi 8 aylık normale döndü yani
Ecekus_mom ayseninminnosu benim bebeğim de hep bir tarafa meyilli uyuyor ve bu konuda çok inatçı maalesef. Ben yatırırken kenarına bi şey sıkıştırıyorum meyilli tarafa dönmesin diye. Bir de doktor bıngıldak yastığı önerdi ama almadım bilmiyorum alsam ne kadar faydası olurdu
yesim58 ayseninminnosu benim oğluşta hep soluna yatıyor sırt üstü yatırıyorum kendisi soluna çeviriyor sağ tarafta aynı olsun diye gün içinde sağına çevirip yumuşak bi yastıkta ayağımda sallıyorum çok az orda uyuyor uzun bi süre sizde öyle yapabilirsiniz..
Ozgebegum ayseninminnosu 6 aya kadar şekil almaya devam eder. Olabildiğince sağa sola dönüşümlü yatırmaya çalışın düzelir. Düz kafa yastığı hiç önermem onun şekli çıkıyordu kızımda. Yastıklara da gerek yok yani