ays45 Kızlar bebeğim 4 aylık oldu. Sürekli kucak istiyor. Gün içinde çok yoruluyorum hiçbir şey yapamıyorum. Dikkatini dağıtacağı oyalanacağı oyuncak öneriniz var mı? Oyun halısı, su matı aldım ama pek durmuyor. Bir kaç tane çıngırağı var ama yetersiz. Öneri lütfen🙏
Mazikeen ays45 piyanolu oyun halısı hışırtı kitap çıngırak bunlardan başka o aya uygun bir şey yok ki zaten ama o piyanolu oyun halısını icat edenden Allah razı olsun 🥰
Neslihann37 ays45 kesinlikle hisirtili kitap, müzikli oyuncaklar, büyük nesneli kitaplar, çıngırak, küçük top oyalamak için çok çok yeterli. Ben o aylarda çok oyun oynadım oğlumla özellikle hışırt8lı kitaplara bayılırdi🥰
ays45 larindidems evet kesinlikle katılıyorum. Gündüzde uyumamaya başladı🥲 Sizin nasıl geçiyor? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
larindidems ays45 başa çıkamıyorum valla evde en fazla oyuncaklardan sıkılıyo hemen 30 dk uyuyo gündüz her gün 1 -2 saat dılarıya çıkarıyorum evden çıktığımız gibi uyuyor zaten ama gece saat başı uyanıyo ona çare bulamadım sabahın 5i en geç 6sı ayaktayız bitmiş durumdayım saygılar 😂