bebegim541_ 1 buçuk ay önce sünnet oldu ilk zamanlar geri ittirdiğim zaman dışarı çıkıyordu ama bir iki haftadır geri gitmiyo derisi, idrarini yaptığı delik bile kapanacak içine gömülecek gibi hiç geri gitmiyo.Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Rainbehlul1 bebegim541_ her alt açmada ve banyo yaptırırken geri itme yapmadınız mı? Yapışıklık olmuştur direkt doktorla irtibata geçin açılması lazım yönlendirir sizi hemen
bebegim541_ Ogibuse sadece ucu çok az açılıyor,eskisi gibi açılmıyor,delik kısmı görünüyor biraz,o da kapanacakmis gibi duruyo
Ogibuse bebegim541_ bu çok kapalı hemen sünnet ettirdiğiniz doktorla görüşün foto atın bizimde 6 ay oldu ama kafası gözükecek kadar yapışık büyüdükçe ereksiyon oldukça açılacak o dedi ama sizinki baya kapalı biz bir kere açma işlemi yaptırdık 5 dklık bi işlem eğer doktor açma gerek derse eczaneden jetex krem alın gitmeden 1 saat önce pipi başına bolca sürün streç le kapatın bezi bağlayın acısını hissetmiyor öyle
Ogibuse Rainbehlul1 bizim her alt açmada yaptığımız halde yapıştı ama bukadar değil tabi pipi başı başlangıcına baş olduğu gibi gözüküyor bu çok kapanmış biz birkere açma yaptırdık mesela şimdi yine aynı ama doktor çok yapışık değil açma yapmayalım yaş ilerledikçe kasıktaki yağ dokusu azalacak dışarı çıkacak gidecek o dedi açsakta azcık yapışır yine dedi mesela
bebegim541_ Rainbehlul1 yaptım ilk zamanlar baya çıkıyodu pipisi, son zamanlar da çıkmaz oldu bir kez videosunu çektik attk doktora normal dedi ama bu kadar değildi bugün tekrar atacam, öncesinde buraya da bir sorayım dedim böyle olan var mı diye
Rainbehlul1 Ogibuse sünnet sonrası aynı problem bizde de oluştu tamamı kapalı degil ama bi kısmını örtüyor derisi dün doktor banyoda yıkarken pipi ucuna denk gelecek şekilde temizleyin zamanla düzelir dedi. Tabii insan her an yapışacak ve düzelmeyecek korkusuyla tedirgin oluyor.
bebegim541_ Rainbehlul1 aynen her altını değiştirmemde canım sıkılıyo, hep böyle kalacakmş gibi bir daha düzelmeyeckmş gibi duruyo tedirgiim, bir de tekrardan sünnet veya işlem olmasından korkuyorum.
Rainbehlul1 bebegim541_ inşallah gerek kalmaz yıpratıcı bi süreç gercekten sünnet ve sonra böyle bi durum oluşması. Bu şekilde problem yaşayan cok bebek varmış. Umarım bi an önce düzelirler.
bebegim541_ Ogibuse normal diyo o şişlik indikçe çıkacak diyo ama imkansız normal olması ,nerdeyse idrar yaptıgi yer kapanacak çocuğun.Yapismis ittiriyoruz çıkmıyor diyoruz yapışmamıştir o diyo anlamadım gitti.. Pazartesi günü başka doktora gidecem.
Ogibuse bebegim541_ bencede başka doktora git gitmiyorsa yapışmış demektir bizim yapışıklık bukadar ileri derece değildi pipi başı gözüküyordu ama iktirince açılmıyordu hemen çağırdı doktor başka doktor görüşü almak iyidir dahada şişse idrar yolu kapansa nolacak ya değişik valla anlamadım