tultanhanim Deletedmom_98 kızım sağolsun 5.45 te kalktığı için biz kahvaltı yapalı baya oldu 😊 size afiyet olsun Kıymalı yumurta, peynir, zeytin, kaşık dökmesi vardı bizde de 😇
Zeyyyynep Deletedmom_98 kahvaltı etmeyen bir bebeğim var hiç sevmiyor direkt öğle yemeğiyle başlıyoruz güne
sahrabalam2 Deletedmom_98 çok hastayız kızımla beraber dört gündür hiç bisey yiyemiyoruz 🥺 size afiyet olsun
Deletedmom_98 tultanhanim Bizimki de 7 de kalkıyor😁da hemen yemiyor 9.30 gibi😁 Afiyet olsun harika bir menü😍
Yasirefeninannesi Deletedmom_98 bizde 10 buçukta ettik ikimiz beraber yapıyoruz 😄 patates biber kızartması yumurta peynir salata domates reçel
Zeyyyynep Deletedmom_98 evet bende sevmiyorum maalesef kızımda sevmiyor uyansın saatler geçsin yine yemez bende çorba vs veriyorum sıkıntı etmiyorum gün içerisinde süt vs ihtiyacını dengeliyorum zaten
Deletedmom_98 Zeyyyynep Bence de sıkıntı edilecek bir durum değil. Çorba da çok besleyici. Yumurtayı bir sürü yemekle verebilirsiniz. Zeytin peyniri pizza ile filan verebilirsiniz Her halükarda yeri doldurulur