makbule54 2 ay 10 günlük gazı var ve ishal olmuş karnı ağrıyor ne versem sakinleştir gaz damlası önerisi var mı
Ogretmenannex makbule54 kimyon çayı , sucak tutmak , gaz masajı , karnına havlu ılıtıp koymak , sallamak , probiyotik kullanmak
mayis_papatyasi makbule54 metsil var gaz damlası onu verebilirsin,karnına sıcak uygula,masaj yap,banyo da iyi gelir
sekerportakali9 makbule54 biz çok ağladığında sıcak su torbası koyuyorduk sırtına. Damla sap ve bio kullanıyoruz hala bitmedi gaz. Ama eskisi kadar ağlamıyor. Umarım sizinkide azalır çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun
sekerportakali9 melisabllkya zeytin yağının gaza asla bir faydası yok. Zeytin yağı ince bağırsakta emilerek biter kalın bağırsağa geçmez boşuna içirmeyin. Bende kısa bir dönem verdim sonra bıraktım bu bilgiyi öğrendiğimde
sadeturkkahvesi11 sekerportakali9 ben sadece Sab simplex kullanıyorum sizce ikisi bir arada daha mı etkili biogaia da önerir misiniz
moonlight27 Bence en başta doktorunuz danışarak doğal içerikli bir probiyotik kullanın ishali dursun gaz damlasını sonra ki aşamaya bırakın
sekerportakali9 sadeturkkahvesi11 bio gaz damlası değil zaten probiyotik bağırsak gelişimi için önemli. Gaz damlası haricinde kullanılması lazım
asel_044 makbule54 bi kaccay kaşığı rezene çayı verebilirsin ayrıca sende içersen sütun gazlı olmaz ve çoğalır emziriyorsan kimyon çatıda aynı şekilde ve biz biogaia gaz damlası kullanmıştık işe yarıyor ama ıslah hakkında bı fikrim yok
menesamom makbule54 ben çok şey denedim kızımda şu an 2 yaşında ama o zamanlar ilallah ettirdi bizi en son duwell diye bi damla aldık doktoru verdi özel eczaneden alıyorsun 8 damla veriyordum yanlış değilsem ben bir şişe bitirdim sonra ikinciyi de bitirdim ve bizim sorunumuz kalmadı küçük bi şişe zaten
sadeturkkahvesi11 sekerportakali9 evet probiyotik damla olduğunu biliyorum burada kabızlık vs şikayetleri olanları okudum o yüzden sordum memnun musunuz diye
badeismomm makbule54 ishal oldugunu nasil anladiniz kqkasi nasil farklilasti sadece anne sütümü iciyor
badeismomm makbule54 sarı parçacıklı benim bebeğiminde gaz sancıları oluyor ama ishal mi acaba benimkide