AnnaKurt Dogadilara Erkek istediği için olabilebülü.. 🤣 Ben teysselerimden her şeyi beklerim değişik kadın
Alisinannesi2112 Dogadilara videolarında hep aynı karnı istersen hepsine bakıp anlayabilirsin izlenme için yapıyolarsa
Alisinannesi2112 Sevval2301 lohusa değilde oyunsa selin ciğercide bu şekilde anne oldu ve tekrardan kızım diyerek gündemde
Dogadilara Alisinannesi2112 bana tek tuhaf gelen 42.haftada doğurup erkek çocuğu halde böylesi küçük bir çocuk çıkması erkek çocukları daha iri olur birde 42.haftada doğurdu klibi çıkartıp çekimini yapıp ertesi gün doğurdu değil mi öteki kızınin doğum gününde 😂
Alisinannesi2112 @“Dogadilara”#p30904575 lastik ya karnı arkası boş o yüzden yumşaktır bakalım ne açıklama yapcaklar çok merak ediyorum
Dogadilara Alisinannesi2112 aman başka derdimiz mi kalmadı allasen ben iki sene önce üç gün çatır cutur inlemisim çıkmadı da bide bıçak altına yatmışim bunu mu düşüneyim yok ağrısı gerçekmiydi göbeği çatlak miydi olmuşum mayın tarlası gibi 🤣🤣🤣
Alisinannesi2112 Dogadilara valla bende öyleyim ölümle savaştığım bir doğumum oldu şimdi hala sezeryan ağrısı yaşıyorum 4 ay geçmesine rağmen