yenibirhikaye Bebeğim 2 aylık oldu göz rengimiz bu şekilde,ben yeşil babamız kahverengi büyük dedelerimizde mavi göz var acaba kalır mı değişir mi🥰
Unicorn67 yenibirhikaye maşallah 🧿 6 ay ile 1 yaş arasinda tam rengi oturuyormus değişme ihtimali var ben ve eşimin kahverengi kızımın da mavi gözü 🤣 teyzemiz renkli gözlü 8 aydır değişmedi ama yinede belli olmaz
Menessasmom yenibirhikaye benim kızımda 4-5 ayına kadar mavi-lacivert gibiydi sonra elaya döndü sizinki daha mavi duruyor ama olma olasılığğı yüksek maşallah kuzucuğa🧿🫶🏼
NisanB yenibirhikaye benim kizimnda aynı boyleydi gözleri lacivert gibiydi şuan deniz mavisi biraz daha acilir rengi mavi olur bence 🙂
yenibirhikaye Unicorn67 Unicorn67 yaa merakla bekliyorum mavi olmasını hiç beklemiyorduk insan böyle kalsın istiyor nasip artık🥰
Unicorn67 yenibirhikaye evet insan hep böyle kalsın istiyor bende merakla bekliyorum 🤣 1 yaşına kadar degismesse sonra değişmez inşallah bizimki tam bir mucize siz yine renkli gozluymussunuz olasılığı daha yüksek
dilberhala1 yenibirhikaye Benim kızında 2 aylıkken böyleydi şimdi döndü yeşile eşim de bende kahverengi gözlüyüz 3.5 aylık oldu yeşil inşallah değişmez en fazla ela olur herhalde 😂