SevgiLina_ Kizlar 45 gunluk bebegim var 2 gundur sapka takmiyorum evim 23 derece kafasi cok terliyor esim israrla takmami soyluyor sapka ve eldiven takmayi ne zaman biraktiniz
Ikrazumra19 SevgiLina_ ne eldiven ne şapka takmadim hicte birsey olmuyor evde bari raht etsin cocuklar
Derin2108 SevgiLina_ hiç takmadım 😁takınca bağırıyor çıkarıyor şapkayı çıkarmaya çalışırken saçlarını yoluyor eldiven desen elleri o kadar aşırı hareketli ki 15-20 gün gözü açılana kadar taktı sonra birbirine vura vura çıkardı ☺️Halen dışarı çıkarken takınca bas bas bağırır
Defnedilan34 SevgiLina_ 52 günlük bebeğim doğdu doğalı ne eldiven nede şapka takmadım evin ici sıcaksa çok sıkma çocuğu derim isilik olur
SevgiLina_ Ccansuu tirnaklarini cesaret edip kesememstm dun kestm artik eldiveni de cikardm elleri buz gibi ayaklarida ayni seklde patik giydiriyorm ama yinede isinmiyor
SevgiLina_ Elifdoruk hayir kiz kafadan usutur derler ama sanirim onunda bilimsel bi aciklamasi yokmus usutmektende korkuyorum
Elifdoruk SevgiLina_ benim oğlum da öyle su gibi oluyor kafası doktora gittik genetik olabilir yapı meselesi dedi penye ince takabilirsin dedi emerken hareket halindeyken daha çok terliyor
Ccansuu SevgiLina_ elleri ve ayaklarının soğuk olması henüz dolaşım sistemlerinin gelişmediğinden üşüdüğünü sırtından ve göğsünden anlarsınız ☺️
Zasya SevgiLina_ canım o üşüdüğü için değil bebeklerin elleri ayakları soğuk olur. Bunu doktora da sorsan bir şey olmaz diyecek sana. Endişelenme bilimsel Bi açıklaması vardı ama hatırlayamadım, internetten bak biraz rahatlarsın.
Zynps SevgiLina_ bizim doktorumuz elleri ve ayakları hep soğuk olur bebeklerin oradan üşüdüğünü anlayamazsın göğsü sıcak olmalı demişti
DBsvn Ya banyodan sonra sadece 2 saat takıyorum ben başta bizimki de çok buz gibi oluyordu ama eldiveni yüzüne falan sürüyordu kızartıyodu sonradan alışıyolar korkmayın evi sıcak tutun yeter havalar malum soğuk
DBsvn SevgiLina_ en iyisi çıkarmak ya artık havada alması lazım zaten ellerinin gaz içinde biogaia kullanabilirsiniz ben çok memnunum acayip rahatladık hem bitkisel hemde probiyotik içerikli
SevgiLina_ DBsvn biogaia ve sab smplx kullaniyorum biraz rahatladi gibi ama arada yine cok agliyor zamanda gecmiyor 4.aya bi gelseydik
DBsvn SevgiLina_ mama kullanıyor musunuz belki ondandır dicem de kullanmıyosanızda normal 40ı çıkınca düzelir diyolar 40ına kadar huzursuz olan bide tam tersini diyolar ne kadar doğru bilmem ☺️
Aysehan SevgiLina_ kızım şapkayı hiç sevmedi 1 hafta falan zor taktım.taktığımda ağlıyor.eldiveni 2 aylık olduğu gün çıkarttım takmadım bidaha.
Zasya SevgiLina_ doğdu doğalı ne eldiven ne şapka taktım. Doktorlar siz evde otururken şapka eldiven mi takıyorsunuz o zaman bebeklere de takmayın diyor. Kızımda ypkluklarını hiç hissetmedi. 45 günlük olmuş artık bebeğin çıkar bence ellerini hissetsin yavrum. Gece bile takma şapka bırak eve adapte olsun vucudun.