Dygny23 13 aylık kızım saat en geç 9.30 10 gibi gece uykusuna yatardı çünkü daha erken uyursa uyanırdı. Şimdi o saatlerde de yatsa 1 saat sonra uyanıyor gece 2ye kadar uyumuyor. Başına gelen var mı?
sumeyyeyilmaz Dygny23 ben😭😭 hatta szin bu yazdığınız gönderiyi görmeden bende paylaştım aynı durumdan müzdaribiz😭😭
Milkmama Dygny23 14 aylık kızım 9 da da yatsa 11 de de yatsa gece 3 te gözlerini bir açıyor 2 saat ne yapsam uyumuyor 😩
Esraprm Dygny23 bizde 13 aylığız durumlar aynı. Uyku problemini zaten aylardır çözemiyorum iyice berbat oluyor üstüne düştükçe. Gündüz toplam kaç saat uyumaları gerek veya acaba tek uyku mu istiyor çözemedim
Esraprm Dygny23 bizimde problemimiz dişmiş. Alt yan kesici dişler geliyor o yüzden tek uykuya geçiş yaptırtmıcam
Lalezlal Ahhhh bu dişler neyi berbat etmiyorki uyku yemek sürekli yanımda kucağımda paçamda 10 saniye uzaklaşsam kıyamet kopuyor 12 aylık
Lalezlal Ahhhh bu dişler neyi berbat etmiyorki uyku yemek sürekli yanımda kucağımda paçamda 10 saniye uzaklaşsam kıyamet kopuyor 12 aylık
Beren2323 Dygny23 bizim sadece gece uykusu değil 13 aylık gündüz uykusu geliyor bir saat sallıyorum ayağımda uyuyor yerine bırakınca uyanıyor bütün gün böyle bir haftadır