mtnnnn Bebegim3535 tabiki kilo başlı başına dert zaten çocuklarımın arkasına koşamıyorum hemen yoruluyorum ve gizli şeker çıktı kilodan dolayı hastalıklar kendini göstermeye başladı
Nonames05 mtnnnn 1 sene önce oldum diş çektirmek daha zorlayıcı birşeydir Çok memnunum iyi ki olmusum hamileliktede kilo almadım bu sayade ama doktor ve hastane seçimi önemli tabi ki
3kedili2bebekli mtnnnn ölüm riski her ameliyatta var yani ve doktoru şey demişti bizim için çok kolay bir ameliyat bademcik ameliyatı gibi onda da ölüm riski var demişti en basit ameliyat olmasına rağmen
Annekizcicileri mtnnnn tüp mide ilede yedıklere dikkat etmek gerekiyor madem yedımıze dikkat edicez spor yapacağız nie mide aldırıyoruz diyet yapalım aynı şey diye düşünüyorum
mtnnnn Annekizcicileri ben irademe sahip çıkamıyorum 1 ay diyet yapsam diğer ay yapamıyorum tüp mide ile mecburi yiyemiyorsun yersen ağrın sızın oluyor mecbur kilo veriyorsun ikisi aynı şey değil bence 🌸
heygorl mtnnnn önce bunları aşıp bu düşüncelerden kurtulup ameliyata karar vermelisiniz. Ben de bir sürü şeyi çok seviyorum ama uzak duruyorum ya da kontrollü yiyorum 🙏