Esmabetul Hanımlar 2 ay 10 günlük bebeğim var d vitamini aile hekiminin verdiğini kullanıyorum ama bebeğim aşırı huzursuz sürekli ağlıyor mızmız gaz desem düzenli gazını çıkarıyor alt üstten ocean markasının d vit almak istiyorum kaç lU olmalı 400 mü?
yesim58 Esmabetul ben sağlık ocağının verdiğini kullanmayı bıraktım bizde çok gaz kabızlık vardı ondan olabileceğini düşündüm içeriğinin iyi olmadığını öğrendim ocean 400 kullanıyoruz yaklaşık 1 aydır
Esmabetul yesim58 benim bebeğim de kabız oluyor üç gün yapmadığı oluyor birde çok mızmız ağlıyor hep Ondan olacağını düşündüm bende ocean alacağım inşallah teşekkür ederim
yesim58 Esmabetul Esmabetul 10 güne kadar yapmaması normal diyorlar eğer bebek rahatsa muhtemelen gazı da vardır aramızda 1 ay var benim oğlumda 3 ay 10 günlük ve 3 ay boyunca çektik o gazı kabızlığı şükür ki yavaş yavaş düzeliyor inşallah sizinde düzelir 🙂
Esmabetul yesim58 evet gazda zorluyor tabi ki ama alt üst çıkarıyorda aslında neye yoracağım bende şaşırdım inşallah bizimde zamanla azalır ☺️o günleri bekliyoruz 😀