Mrvgkmnn 1233Mom12345 dorukeskn Vücudunuzda candida mantarı vardır. Aslında hepimizin vücudunda var ama bazı insanlarda birçok nedene bağlı olarak sayısı artıyormuş ve buna bağlı bu dilde beyazlama sık tekrarlayan vajinal mantarlar olabiliyor. Bende de mevcut. Candida için tükürük testi yapabilirsiniz kendiniz evde. İnternette bununla alakalı çokça bilgi var. En önemlisi beslenmeyi değiştirmekmiş. Bununla alakalı vakit bulup kendim doktora gidemedim orası ayrı :)
1233Mom12345 dorukeskn ben gittim mantar dedi ama kuruyor böyle pamukvck gibi oluyor geçiyor tekrar başlıyor
dorukeskn Korkuyorum kötü bişey olmasından kafama çok taktım eşimde sürekli bu pskolojide olduğum için tepki gösteriyo ünüversite hastanesine gitmemiz gerekiyor öle sölediler bana
Minnospanda dorukeskn dilinizi karbonatlı suyla silin bikac kez geçiyor eşimde de olmuştu. Bebeklerde olunca karbonatlı suyla silin diyor doktorlar diye sende dene dedim ve hemen geçti
dorukeskn Banada mantar dediler ilaç verip gönderdiler ama araştırmalarıma göre mantar testi yapmaları getekiyormuş bu tehşisi koysbilmeleri için
1233Mom12345 dorukeskn ya benim bi tanidigimdada var 2 üniversite hastanesi gitmis bütün hastaneleri gezmiş hepsi mantar demis