melissaykn0 Merhabalar, 3 aylık bebeğim var ve merak ettiğim şu ne zaman sizler su vermeye başladınız çevremdeki bazı anneler 40ı çıktığında vermeye başlamışlar ama ben daha doktoruma danışamadım sizin tecrübelerinizi de merak ettim.
etuerk melissaykn0 6 aydan önce suya gerek yok ek gıdaya başladığı zaman su vermeye de başlayabilirsiniz. Ben 6 ayda vermeye başladım 30 cc kadar içerdi 8. Ayda yeni yeni alıştı isteği kadar içiyor
badesmommm melissaykn0 çok erken sakın veripte midesini bağırsaklarını bozma anne sütünden hepsini alıyor. Yarın bebeğimin 6. Ayı bende başlıyorum ek gıdaya nasipse suyada yarın başlayacağım az miktarda midesini yormadan
BENOYLEUYGUNGORDUMM melissaykn0 formül mama verdiğim ve temmuzda doğum yaptığım için ara ara vermiştik de önerisi ile bi çay kaşığı
Deletedmom_115 melissaykn0 ben 1 ayı dolduğundan beri hazır su veriyorum. Bizimkiler hep verdi bebeklerine bi sıkıntı yaşamadık. Günde 2 çay kaşığı kadar veriyorum
limonlu melissaykn0 ilk bebeğim emmisti o yüzden hiç vermemistim ek gıdaya geçene kadar ama şuan kızım 3 aylik olmak üzere neredeyse hiç emmesi mamayla besleniyor ve son 20 25 gündür 1 gun veriyorum bir gün vermiyorum o şekilde 2 3 çay kaşığı kaynamış ilimis veriyorum
dksmdlos melissaykn0 benım bebegım başından beri mama ile beslenıylr 40 çıkınca çay kaşığı kadar vermeye başladım ebesi de her mamadan sonra mutlaka ver anne sütü hıc almıyor çünkü dedi içi yanar dedi mamadan sonra
maidesina melissaykn0 benim oğluşum 4 aylık vermeye başladım 2-3 çay kaşığı çünkü uyurken aşırı terliyor o yüzden veriyorum. Zemzem veriyorum ama
ftmanur melissaykn0 bebeğim sadece mama ile besleniyor. 3 ayligiz bizde. 1 haftadır vermeye başladım. Her mama sonrası 3 çay kaşığı kadar veriyorum
ferkush melissaykn0 benim bebeğim 2 gün sonra 2 aylık olacak 2 hafta önce özel takipli doktora gitmeye başladık. Doktor önerilerinde emzirme sonrası 1 -2 çay kaşığı su vermemi söyledi. Ağızdaki sütü temizlemesi ve pamukçuk oluşumunu engellemesi içinmiş. Şaşırdım genelde önerilmez dedim. Aydın’da ikamet ediyoruz. Ben burada 20 yıldır hastalarıma tavsiye ediyorum dedi. Her emzirmede olmasa da gün içinde birkaç defa 1-2 kaşık vermeye başladım ben de.
27ozlem melissaykn0 6. aya kadar su verilmemesi gerekiyor 6. aydan sonra azar azar bebek ne kadar isterse verilebilir ama 1 yaşına kadar hiç su içmese de olur çünkü anne sütünden de mamadan da gerekli suyu alıyor. Mamadan sonra içi yanar gibi bir durum yok isterseniz doktorlara danışabilirsiniz
badesmommm Nacafa tabikide. Bağırsak florasını bozuyor. İleriki bağırsak sorunlarının hepsi erkenden verilen sular yiyecekler yüzünden. Mesleğin içindenim sağlıkçıyım aynı zamanda eğitimciyim. Google bilgileriyle konuşmuyorum.
Alpinannesi_B Biz hem anne sütü hemde mama alıyoruz. Bi gün oğlumun çişi çok pis kokmaya başladı ve çiş yaparken bezinde turuncu leke vardı sürekli. Doktoruna götürdük doktoru susuz kaldığını söyledi. Sütümden çok almamış suyu. 4 buçuk aylıkta su vermeye başladım çay kaşığıyla veriyorum ve çok şükür sorun kalmadı şimdi 5 buçuk aylık 🧿❤️