Baklavanida Kızlar bu markanın 2 tavası var bende çok memnunum. Tencere setini de istiyorum ama bilemedim alan kullanan var mı aranızda
caylavyu Baklavanida Bende burda bekliyim arada kaldım soyuluyo çiziliyo diyende çok kullanan bilgilendirsin lütfen
starwomen Baklavanida Görümcem kullanıyor. O memnun. Kayınvalideme de almış hatta. Bende tavalarını var bende tavalarından memnunum.
sedaozan Baklavanida bende tavalarını kullanıyorum çok memnunum gerçekten. Tencereye ihtiyacım olduğu zaman thermoad almayı düşünüyorum bende
Baklavanida starwomen ya Tefal var aklımda ama o kadar para veremem 😅 tavalar güzel Hepsiburadadan yorumlarını okudum herkes memnun 1500tl anneler günü için indirime giriyor keşke eşimi ikna edebilsem😅
Baklavanida starwomen inşallah canım çünkü granit olanlar hep maffoldu soyuldu evde menüler ortak artık kızımda bizim yemklerden yiyo o tencereler de pişince yediresim de gelmiyor
Baklavanida melegim71 ay maşallah o tencere tavalara çelik demir kaşık kullanılıyomuş ama ben korkuyorum nolur nolmaz diye tahta slikon kullanıyorum 😅
Baklavanida sedaozan ya bide şöyle bir şey var şimdi bi tencere seti alsak dünya para ama 1500₺ bana fiyatı iyi geliyor şuan için tabi ben alana kadar zamlanmazssa
melegim71 Baklavanida bende tahta kullaniyorum demir olsa sorun olacak gibi durmuyo ama riske atamam ve alt lekeleri hemen geciyor cifle sungerin sert kisimiyla siliyorim cizmiyor aninda geciriyo o ozellige cok guzel