pivpivpivahmedmuhsin Tatlican Canım benim adım Mustafa adım soyadım da bir şey var ya da sen bana ne olduğunu söyler misiniz ben bir tane buldum ama ben bulamadım. 😁
Nurxxx canım benim açım yorgunum öyle bi kafa attı ki sonra şirin ben de çok belli ediyor ama ben bu aralar yeni evlenen kimse yok gideceğim
Nurxxx canım benim açım yorgunum öyle bi kafa attı ki sonra şirin ben de çok belli ediyor ama ben bu aralar yeni evlenen kimse yok gideceğim
pivpivpivahmedmuhsin Nurxxx Küçük kaynımla sürekli konuşuyoruz ama klavyemde onun adının çıkacağını düşünmezdim ahahahaha 😁
pivpivpivahmedmuhsin Tatlican Tabii. Fırıldak Mustafa derler bana 😁 Ayy şimdi ciddiye alan falan olur. 😁 Küçük kaynımın gazabına uğradım. Onunla sık sık konuşmanın azizliği maalesef. 😁
simseklivekalpli Tatlican canım benim için evet diyor ki bu kadar çok güzel bir şey var mı diye bir şey var mı diye Bu kadar manasız tek benimki herhalde 🤣
sahrabalam2 Tatlican canım benim ya da bir tane daha gönder bana ben sana göndereyim tamam. Tövbe yarabbim polis telsizi gibi
Ezgikrkl Tatlican Canım benim çok hoşuma gitti ve orada da bu kadar çok bakıyorum ki bu da güzel bence
muhammedinannesise Tatlican cnm benim oğlumda öyle bir an evvel büyüyenler keşke 😀🤣🤣3 yaş sendromu yaşıyan diğer arkadşla konuşmam