tosbikannesiii Kızlar merhaba 4 yaşında oğlum var kahvaltıda asla peynir zeytin pekmez vs yemez omlet patates kızartması pankek gibi şeyler yer delireceö artık siz alıştırmak için neler yaptınız ne yediriyorsunuz
seizetheday tosbikannesiii yemiyorsa bir şeylerin içerisine koyup verirsiniz omlet yiyorsa peynirli omlet pekmez yemiyorsa pekmezli bir şeyler gibi
livanurvealpinannesi61 tosbikannesiii 7 ci aydan pankek omlet krep zeytin verdim alıştılar. Sonradan alışması daha zor oluyor malesef. Biz de kahvaltı da yemekte ne varsa o yenir.
Sarikuzumalp tosbikannesiii Oğlum da 3 ay öncesine kadar asla zeytin peynir falan yemezdi. En son doktor kan değerlerine bakacakmış zeytin peynir yemediğin ortaya çıkacak dedim. Kan aldırmamak için yemeye başladı çok şaşırdım. 4 yıldır ağzına sürmemişti biz böyle aştık bunu 😂
tosbikannesiii livanurvealpinannesi61 bebekken bir sorun yaşamamıştık büyüdükçe bunu sevmem bunu yemem demeye başladı
livanurvealpinannesi61 tosbikannesiii ben yemem dediğinde kendi haline bırakıyorum. Başka bişey vermiyorum. Kızım 4.5 ne varsa onu yer yemezse kendi bilir yani. Ekstra bişey vermem yapmam.
neon12 tosbikannesiii pekmez domates salatalık tam bugday kızartmıs ekmek bal portakal suyu yer omlwr zaman zaman kızartma zararlı diye arada bir
icos tosbikannesiii 4 yaşında oğlum ilk 1 ay tabağında zeytin gitti geldi sonra bi bakayım dedi beğendi her sabah 1 zeytin yiyor. Şimdi peyniri öyle yapıyorum yemeğinin yanına koyuyorum yemesede göz aşınalığı oluyor.Bazen ay çok güzelmiş diyip özendiriyorum. Eskiden bu kadar yicek ve tarif yoktu yada annelerimiz yapmıyordu zeytin peynir yiyorduk şimdi bizler her sabah farklı tarif yapıyoruz istememesi çok normal 😁
tosbikannesiii livanurvealpinannesi61 ama aç kalacak yani tatlarını da bilmiyor ona rağmen sevmem yemem diyor
livanurvealpinannesi61 tosbikannesiii doktorlar aç bırakın yer diyor ki bunu kendim yaşadım gördüm. 7 ci aydan itibaren herşeyi verdiniz mi benim kızım havuç sevmedi zamanla alıştı şimdi elinde havuç yer. Avokado asla yemedi ara verip tekrar denedim alıştı. Ara verip tekrar deneyin.
tosbikannesiii livanurvealpinannesi61 herseyi yedi su ana kadar zeytin harici son1 yıldır bu şekilde kahvaltı yapmak istemiyor
Deletedmom_109 tosbikannesiii oğlum da peynir yemiyor zeytin için bir sıkıntı yok 🤷🏻♀️ 3 yaştan sonra başladı peynir yememesi bana göre bir sorun değil 😁 diğer süt ürünlerini tüketiyor 👍🏻 benim de yıllarca yemeyip sevdiğim çok şey var neyi seviyorsa onları yesin kafasındayım🤷🏻♀️
tugceo92 tosbikannesiii benim kızımda zeytin salatalık domates hiç sevmez. Omlet e bayılır hep ister. Bazen pankek krep yaparim. Bazen sadece kasar peyniri bal tahin pekmez yer ekmekle . Bazen sadece omleti ile peynirini yer. Cani nasıl isterse yani